Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihiiii nemoj ti da pricas nista ti i tvoja SDA ste srozali i drzavu i Srebrenicu na niske grane svojim (NE)djelima ... Ti si nasao nekome sad da sudis...
Mjesecima SDA pokušava ignorisati osnovne postulate demokratije, kao i činjenicu da nisu dio parlamentarne većine u FBiH. Raznim nedemokratskim metodama SDA se trudi što duže zadržati ministarske fotelje, pri tome ne mareći za činjenicu da svojim potezima direktno rade na slabljenju FBiH, a samim tim i države Bosne i Hercegovine.
Sta ste vi uradili za tu istu Srebernicu, vi iz SDA, dvije decenije ste bili vodeca POLITICKA OPCIJA, Vi ZASTITNICI BOSNJACKOG NARODA, Vi borci za VITALNE NACIONALE INTERESE, posljedice tog Vasge zalaganja i borbe iz proslosti danas SVI OSJECAMO NA SVOJOJ KOZI u sadasnjosti. Toliko ste za DVIJE DECENIJE imali sluzbenih putovanja i nemilice trosili novac poreskih obveznika, pa sto iz prijateljskih zemalja ne dovedoste investicije da zaposlite moj narod i pomognete toj napacenoj Srebrenisi i zrtvama kojim manipuliste. NISTA NISTE URADILI ZA MOJ NAROD, JER JA SAM IZ SREBRENICE I PROSAO SAM SVU GOLGOTU I PATNJU KOJA NAS JE ZADESILA. JA SAM BOSNJAK A TAKVOG BOSNJAKA I SLICNIE TEBI NABIJEM NA NEKU STVAR, opljascaki ste vlastiti narod i milione donacija koje su UPUCENE ovoj napacenoj zemlji. Bog ti dao onako kako si zasluzio Sulejmate, dezerteru, licemjeru, manipulatoru, ti koji nemas ni OBRAZA NI CASTI VAZIS NESTO I NEKOG ZASTUPAS.
SNSD i SDS ne zasluzuju bilo kakav komentar. Sta reci osim fuj za SDP i SBB. A SDA je skup naivaca. Ima li kapetana o uvom brodu?
Iskusni i spretni politicari na tako znacajnim funkcijama ne mogu odnosno ne smiju biti iznenadjeni nego treba da budu u stanju da preduprijede poteze partnera i opozicije. To ovi koji (vec predugo, zaista) vode SDA, ocito, nisu u stanju. Hitno mijenjati rukovodstvo SDA - dovesti ljude koji nece praviti konferencije o tome kako su iznenadjeni nego ce sprijeciti ovakva \"iznenadjenja\" odnosno sami kreirati iznenadjenja u interesu BiH onima koji je ruse.
nemoj nas ti vise branit majke ti ! ! !
Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce Nisam glasao za g-dina Sulejmana Tihica jer: je isti kao i Zlatko Glasat cu za Zeljka Komsica jer: voli gradjane Bosne i Hercegovine posten je proveo je rat u BIH sjedio u rovu za razliku od Tihica i Zlatka nema sta rasprodati jer ne krade nije ratni profiter pragmatik je napustio je fotelju jer drzi do svoje rijeci Nije dzon obraz zivi u mjesanom braku i postuje drugacije p.s.sdpovci jos niste sakrili komentar.Bas ste me razocarali.
Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce Nisam glasao za g-dina Sulejmana Tihica jer: je isti kao i Zlatko Glasat cu za Zeljka Komsica jer: voli gradjane Bosne i Hercegovine posten je proveo je rat u BIH sjedio u rovu za razliku od Tihica i Zlatka nema sta rasprodati jer ne krade nije ratni profiter pragmatik je napustio je fotelju jer drzi do svoje rijeci Nije dzon obraz zivi u mjesanom braku i postuje drugacije
Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce Nisam glasao za g-dina Sulejmana Tihica jer: je isti kao i Zlatko Glasat cu za Zeljka Komsica jer: voli gradjane Bosne i Hercegovine posten je proveo je rat u BIH sjedio u rovu za razliku od Tihica i Zlatka nema sta rasprodati jer ne krade nije ratni profiter pragmatik je napustio je fotelju jer drzi do svoje rijeci Nije dzon obraz zivi u mjesanom braku i posteue drugacije
Mene niko ne placa ali kad vidim SDP-ovce da nas prave budalama...... Ne brini Tihi SNSD, SDS, SDP i SBB skupa sa vama leti na sljedecim izborim.Narod je gladan jos malo pa cete letjeti iz fotelja.Glas ide Komsicu. Spori ste....kasnite.
Ne brini Tihi SNSD, SDS, SDP i SBB skupa sa vama leti na sljedecim izborim.Narod je gladan jos malo pa cete letjeti iz fotelja.Glas ide Komsicu. Veliki vodja Zlatko vas nadgleda...brze pisite komentare.
Ne brini Tihi SNSD, SDS, SDP i SBB skupa sa vama leti na sljedecim izborim.Narod je gladan jos malo pa cete letjeti iz fotelja.Glas ide Komsicu. Klikajte malo brze,naljutit cete velikog vodju Zlatka.
MOZDA JESTE IZDAJA BOSNJAKA ALI ONIH KOJI ZIVE PO VOGOSCI I KOJI SU SE FIKTIVNO PRIJAVLJIVALI DA GLASAJU U SREBRENICI. OVA KOALICIJA NITI JE IZDAJA BOSNJAKA NITI JE IZDAJA BOSNE I HERCEGOVINE A SVAKA KOALICIJA SA SDA BI BILA IZDAJA DRZAVE I ZATO SDP I SBB SA SVIMA SAMO NE SA SDA
Tihicu, Pa kako ti mislis da se mogla formirati vlast i koalicija u Srebrenici!? Haj mi molim te reci. Pa konju jedan tvoja stranka 17 godina ulazi u koaliciju sa SDS-om i SNSD-om i sad kad niste dio te vlasti dajes ovu izjavu
Casni borci oni koje SDP ismijava je li? Ko ce o cemu nego qurva o postenju.Borci su deset puta bolje zivjeli za vrijeme SDA.Pored SDPa hljeba nemaju.Vi ste politicki mrtvi.Glas ide Komsicu.Nove snage,nova nada.Mest cete ulice komunjare.
eto vam šošona radonje i pakaša zlaje pa idalje za njih glas pa dabogda vam jos 10 puta gore bilo bosnjacke ovce
bravo zlaja i fahro tako treba!!!dovrsite to sto su karadzic i mladic zapoceli!! za kralja i otadzbinu!