Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nemoj me ti braniti, molim te
samo nas vi nemojte vise braniti
U sljedećem sukobu 1-va Cazinska dolazi u Šeher da očisti temeljito od bande i izdajnika, onako kako je to naš Did rahmetli Huska Miljković radio. a i Mladić zna šta su to ljuti Cazinjani samo ga priupitajte u aaagu.
Ja i Mićo nas dva brata.
Mi komunisti smo primili če.tni.ke u naše redove još u toku 45-e. od tada se trudimo da u BiH zatremo sve što je nasrbsko tj, neyugosovensko. Zamalo da nam i uspije. Ali biće još rata. Pozdrav braći Srbima vaš Raif Dizdarević.
nemoj nas molim te braniti...e pa stvarno, presmijesno...mozda kad nas prestanete braniti bude bolje...KOGA LI BRANITE SEBE ILI??
Citajuci ove komentare pitam se otkud onoliko glasova za SDA na proslim izborima. Nista mi nije jasno?
kad budem ugrozen zvat su SUPER TIHICA da stane u odbranu onoga cega je ostalo ,a do tada nista puni ljudima prazne stomake nacionalnom retorikom....a ja bi bas nesto tihicu na kasiku da pojedem.......
Eh, ako nista slatko se nasmijah.Čuj da me Suljo i SDA brane- hahahhah
ETO VAM SVE SAMO NAS VI NEMOJTE ŠITITI VIŠE!
Tihiću, od kada ti pričaš tako dobre viceve ???
Ko će braniti BiH ako napustimo Vijeće ministara? Znaći samo ministri iz SDA brane državu? A šta rade ovi iz \"države za čovjeka\" A zašto se sastaje 6-torka ? Koji će nam k...izbori i parlamenti, poslanici, da bi opet se sastajala 6-torka? Teba vlast vratiti u institucije ..znači, opet je sve spalo da SDA brani državu, ostali se zaje.baju, konobari otimaju , kradu, majmuni silluju po ulazima, ja neću da ostanem u gradu. Treba nama proljeće 13.tog u decembru !
LJUDI NEMOJTE SVI TAKO NEGATIVNO, PA IPAK SE MORA PRIZNATI DA JE SDA IMALA NAJVECU ULOGU U PRIPREMI I ODBRANI OD AGRESIJE...MISLIM POLTICKI ...DOK SU SDP REFORMISTI VIKALI :NECEMO RAT, ZA RAT JE POTREBNO DVOJE ISL S.R.A.NJ.A...
srb-OUT..grickaj cunu ocu Turcinu.SIKTER!
Suljo je prošao logore,i najbolje je osjetio šta znači teror.SAMO JE JOŠ ON OSTAO NA PUTU ZAŠTITE INTERESA OVE DRZAVE.LAGUMDŽIJA JE SKLONIO BAKIRA HADŽIOMEROVIĆA KAO USTUPAK DODIKU I SAD CE PROBATI DA PODIJELE OVU DRZAVU.HRVATE SU ODAVNO PONIZILI.SULJO OVO JE ISPRAVAN PUT KOJIM IDES.
kad vidim ko brani BiH siguran sam u njen raspad :)
Wow... Pa zahvaljujuci Vasoj \"odbrani\" BiH je pred bankrotom???? Halo.. fuj fuj fuj... Ma ovdje više ne postoji politička struja koja brani interse ove drzave.. nestala je jos krajem 80-tih... ustvari mozda nikad nije ni postojala....Doveli ste svi skupa ovaj narod na rub propasti svojom pohlepom i sad branite interse? SDA je opeljusila ovu drzavu skupa sa Harisom i ekipom... Upitno je kako se Radoncic obogatio..niko ne valja svi ste vi vreca puna GO****!!!