Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi stvarno, slucajni prolaznik "slucajno" kod Rusa, a Golum kod Amera, na dan oslobadjanja od strane korumpiranih UN duznosnika srbijanskih bakcila sve krivice za sumadijsku apokalipsu fasizma i barbarizma, sa kojom su inficirali cijelu regiju za narednih 100 godina, ako ne i vise.
cuj Tihic razgovarao o problemima u BiH, pa nek se pogleda u ogledalo i sam sebe malo preupita sta je problem za tu drzavu.
NARAVNO GOVNO TIHIC CE DA SUTI KAO DA SE NJEGA OVO NE TICE?
Dosta je ovom narodu Tihicu tvoje demagogije i laznog zastitnistva, zarad tvojih licnih interesa i interesa tvojih stranackih i koalicionih partnera...Platit ces ti dobar ceh samo polako, ko i tvoj drug Budimir a evo i Lijan je na istom putu !!!
Zbog vase nakaradne politike koja se svodi samo na ono "ugrozeni smo " mislim na sve tri skupine, zbog vasih tih nacionalistickih peripetija i blokada i povlacenja nacionalnih interesa na sjednicam asa pitanjima koja veze nemaju ili koja trebaju da odrede vitalne nacionalne interese, samo zbog toga smo u zaostatku Sulejmane Tihicu i ostali branitelji i zastitnici svojih nacionalnih skupina !
Zacas se ispricali,jbt kao da smo Svedska pa tako kratko pricaju o problemima :/
Dvojica fašista i zločinaca !!!
Ko o cemu Tito o fasistima ;)
Iz suplje u prazno - i tako gledamo reprize te epizode svaki dan, u reziji Tihica
Budimo realni, Moon-a boli ku**c za Bosnu, on će imati svoju platu od 50000 dolara šta god ovdje bude
eeee my moon-e
E čuj Tihić se brine za BiH i narod, hahaha! GROHOTOM SE SMIJEM!