Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna SDA. Jadna BiH.
da hoće svi krepat na tom sastanku mamu im lopovsku
ES ja se ne nerviram, samo ti kazem SIPU TUKI :)))))))))))))
E sto se naslusa glupih komentara.. ali evo reci cu vam ja jednu pametnu: SDA je bila i biti će Ako Bog da. vi htjeli to ili ne.. A vi sjedite i nervirajte se do mile volje...
Nesto nam je TIHI bio malko NUROZAN na sastanku, malo je i znoja bilo na licu, vruce je ovih dana inace. Ako stranka SDA zeli podrsku mora smijeniti dva SLJAMA koji su trenutno na celu, a to TIHI i njegov punel SARAJLIC, jer za njegovog pulena je poznato i dokazano sta je uradio od Opcine Vogosca za vrijeme svog mandata. Krajnej je vrijeme da Izetbegovic preuzeme kormilo, na samom satanku je pokazao da je mnogo sposobniji i elokventniji od teletabisa. Mada svi kad se saberu nisu ni do ramena gosp. ZELJKU KOMSICU.
...poliži jaja svom psihijatru!
upravu si sbih nadam se da i jesi sbih vi ih trebate skartirati i kraj im je.otjerajte ih od sebe i pobjednici ste ovi su pokazali svi da su samo nasi pljackasi
zamislite koje je to s.ranje od stranke kada ima 8 podpredsjednika
@HrvojeZG Koji PICEK si ti.....bas kad covjek hoce s tobom da malo procaska, ti bjezis......hehehe pica;-)))
@HrvojeZG Hehe Ti i glazba, kao magarac i muzika:-))))))))))
Glazbeni intermezzo za lakši počinak: http://www.youtube.com/watch?v=4MPOdSdRFOQ Laku noc!
@ hrvoje zg svak se zabavlja na svoj način ugodna zabava
@HrvojeZG Kad bi neki laik citao tvoje "komentare", ne samo mazoist, vec bi i psihopat postao.......:-( Zato, zakoci malo, jer nisi interesantan.... PS ti nesto hoces da kazes, ali ne znas reci.....zalosno:-( Idi mace spavaj, odmori mozak:-)
Mačkice, lati se muzike, pornjave, kukičanja, bilo cega osim onoga sto te nervira. Ne budi mazohist.
niti smo gladni niti cemo biti!pusti snovi!ako ti je to jedino objasnjenje za nebuloze koje si izrekao treba poci na spavanje neznalico!dakle nismo gladni i nema naznaka da cemo biti,a vi u vasem kamenjaru osim medugorja necete naci drugi izvor prihoda dakle mogli bi vi biti gladni a bgm i zedni!
A ti, jesi srpski ili hrvatski iscjedak? Mislim, prije poturčivanja predaka?
@HrvojeZG Trazim nesto pametnije, ali uvjek potaknem na gluposti....a sto bas tvoje????