Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa bolan Tihicu ti si steta bosnjaka i BIH
kako god okrenuo i sagledao bilo je stetno do sad 20 godina...:)
Kako dobiti povjerenje Bošnjaka? Plašiš ih hrvatskim entitetom.
Pa nisam ja džaba juče napisala da šta god se dogovaraju ide na štetu narodu. Kako očekivati od Zla-svih-zala Lagumdžije da dogovori nešto plemenito...
Ja bih najvolijo vidit porno film sa Suljom kako guzi kakve mlade koke. To bi super bilo. Dajte raja da skupimo nekako lovu pa da to odradimo.
A vidi Klempe dezertera ,,,,,,,,,heheheee
Tako je tihi,keljmendijev jaran i gospodin padavicar nas vode u ambis.
sdp-ovci, samo da znate POSER.M vas sa visoke kruške. Eh ajmo sad dislajkovi. Idioti jedni glupi !!!
Svaka cast gospodine Tihicu. SDP i SBB nam rasturaju koju su bh. patriote poput gospodina Tihica krvavo odbranili u ratu.
KUD ĆE VEĆA ŠTETA OD TEBE, GARGAMELU IZDAJNIČKI.
Halo Bosnjaci, hocemo li dozvoliti da se sve odluke za drzavu i narod donos bez Bosnjaka, jer znamo da sdp nije bosnjacka stranka to su i sami izjavili, a sbb je sandzacka, narod je na izborima rekao i glasao koga zeli da ih predstavlja a to je SDA koja je pobjedila na lokalnim izborima i koja je dobila legitimitet bosnjackog naroda da ih predstavlja, a ovi sad zele da nam kroje drzavu i sudbinu bez nasih legalno i legitimno izabranih predstavnika, narode izadjimo na ulice i trazimo da se nasi predstavnici nadju u svim dogovorima u vezi drzave i naroda, ovo je srpska podvala Bosnjacima.
vidi mu ušiju ko u krmeta
jedini koji je bio u drzavi u ratu,naprijed
tihić je u pravu, bolje je još 200 godina stajati na mijestu i propadati umijesto da se nešto dogovaramo. Jer ako se počnemo dogovarati doći će ubrzo vrijeme da ovi iz SDA postanu Seaderi!!!
Mi necemo ovo, mi necemo ono... Kako se ovdje svi trude da budu sto veca kocnica apsolutno svemu. To je kao neka defult-na postavka u glavama ljudi. Najlakse je reci to nevalja a pri tome nemati vlastito bolje rjesenje. No na zalost ovakvi ublehasi na ovim prostorima padaju na jako plodno tlo.
Kratka pamet u Bosnjaka lako je zaboravila da je Sulejman Tihic u Prudu dogovorio i POTPISAO podjelu Bosne i Hercegovine na cetiri jedinice, odnoso tri entiteta i distrikt Sarajevo. Lako se Bosnjaci odluce za zaborav. Predlazem da zovnete Nasu stranku da im date jedno 25 funkcija na svim nivoima, pa da oni svojom demagogijom, manipulacijama i ucjenama na nivou poslijeratne SDA, kazu sta treba da radimo i odvedu nas u nove gay pobjede.
Bolan Tihi hoćemo promjene pa makar bile i nagore, pa da znamo onda šta je to do sada bilo \"dobro\".