Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LUZERI
hahahaha joj Tihiću jest mi te žao,duša me boli :P tako je kad se praviš budala!
kako se klete LAGUMDZIJA \"dabogda se smjesta nepomako\" pomaknutcese akobogda boze izbora
ispade da je uhonja najpametniji a sugo lagumdzija je najvece smece koje je bosnjakinja rodila!
e ovo je dan za slavlje, samo nek vas nema na vlasti
Evo suze ronim ne znam šta ću, što odoste propast ćemo, kuku majkoo, jadni mi... ma baš
djabe je čekate, biće ista kao i rekacija naroda, neka ste otišli, drago nam je
SVI STE VI ISTA BAGRA,
Tihomire doceko si ono sto si davno trebao ali je zlo sto su te gori zamjenili....
e neka je doslo do ovoga, dosta je bilo i vaseg....
ISTO SRANJE-DRUGO PAKOVANJE,JEDNI SJAHALI DA BI NAS DRUGI UZJAHALI.NARODU CE BITI ISTO MADA MI JE DRAGO STO OTJERASE OVE LOPOVE KOJI SU NAS UNISTAVALI 20 GODINA.DABOGDA ISTA SUDBINA ZADESILA O OSTALE NACIONALISTE,MOZDA BI NAM I BILO MALO BOLJE???????
KOMUJNARE CRVENE JEL MISLITE DA BI DODIK GLASAO ZA OVAJ BUDZET DA JE DOBAR ZA BIH SAD MU JE KOMUNJARA ZLATKO OLAKSAO PUT ZA UNISTENJE BIH URADIO JE POLA POSLA ALI TO JE SVE PREDIZBORNI DOGOVOR DA BI ZLAJA DOBIO MJESTO MINISTRA ZA KOJIM JE PLAKAO
OVO JE DEFINITIVNO KRAJ SDP - A,,,,Zlatko je prvo otjerao iz SDP-a sve što je valjalo rhm.Durakovića,,Ivu Komšića,Miru Lazovića itd,,,a okupio je oko sebe bezveznjake i reketaše kao što su Damir Hadžić i ostali,,, sada raskida koaliciju sa Tihićem jer mu ne odgovara što je čovjek pošten,više voli spletkaroše sa kojima će moći raditi zato sada ulazi u koaliciju sa Radoncicem koji je isti ako ne i gori od samog Zlatka..... MOJ GLAD NIKAD VIŠE SDP-U!!!
PA KO JE VLADAO 20 GODINA, GDJE JE FAHRO BIO I NJEGOVI VODEĆI LJUDI U TIH 20 GODINA. ODGOVOR U SDA I KOME TA PRIČA
koji demagog: \"Riječ je, dodaje, o dvije stranke sa nedovoljnim kadrovskim kapacitetima u radnom i političkom smislu\"....pa dragi tihicu ko je vladao 20 godina i ko nas je doveo do prosjackog stapa nego upravo sda...nadam se da vam je ovo bilo zadnje ucesce u vlasti
OD DANAS OBAVEZNO ČITANJE AVAZA, SVIM ČLANOVIMA SDP-A KAŽU I BAKIR H. IDE NA ALFU, ZNAČI OBAVEZNO GLEDANJE :D
A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!! A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!A SADA ADIO IZ OPĆINE - KOLDŽO I VILDANA!!!