Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kod fasista, nakon sto je odradio partijski zadatak, upropastio energoinvest, sebe i familiju snabdio stanovima, kucama i lovom sada ce namjestiti drugoga da nastavi jahati i cerupati narod i drzavu.
kad jednom ti i takvi kao što si ti skontaju da NEMA položaja koji opravdava krađu i da NIKO nema pravo da privatno troši pare od poreza koji se plaća državi, možda brankoviću i inima slična stoka prestane da krade. a do tada, može im se. naći će se uvijek neki kreten da lane kako je \"red\" da premijer živi u dobrom stanu, a predsjednik da vozi fina kola, a sestra mu od tetke da ne ide po gradu u pohabanim cipelama... bože sačuvaj.
Nit mi je doticni omiljeni lik, niti znam mnogo o njemu, pojma nemam. Ipak, kao nekom sa strane, djeluje smijesno za sta ga optuzujete, kad se zna da su se neki nezakonito docepali milijardi a vi se bakcete oko nekog stancica??? Vi bi da vam premijer zivi kao podstanar a lokalni guzonje i kriminalci grade vile okolo, opasane zidovima, sa bazenima, kakve ni kraljevske familije nemaju!!! Jaoooooo, zivoteeee!!! Pogledajte clanke o imovini ostalih oko Sarajeva, imate i slike, nagledajte se sta je kradja, sta je pljacka...a ovo, ovo je gubljenje vremena!!! Pa, jednom premijeru, ako dobro radi svoj posao, da poklonis ne stan, nego vilu, samo neka radi.
Prokuzila te raja Suljo, jest da smo narod koji ne misli al i kontamo ponesto. Izgleda da je Optuznica bas slamcica na obali za koju se ocajno hvatas, ali vir je predubok... Dolaze mladji i sposobniji, u najmanju ruku, oni koji bi znali objasniti sta su u Prudu dogovorili.Takodje , oni koji ne bi dali Dodiku priliku da ih javno ismijava...
Eto tihi ti kao do sad nisi znao za to nego procito u avazu i odmah trazis ostavku kolege nije to lijepo
Beno, Vidjet cemo na ciju se savijenu kicmu sprema teret sa stanovima koje su izgradile i decenijama placale \'\'komunjare\'\' i vidjet cemo u koje prljave svrhe je sluzila ova prica o kupovini stana za certifikate.Sva jugoslovenska imovina je popljackana je popljackano,ostali su samo da se u periodu od 1995./09. po drugi puta prodaju jugoslovenski stanovi, borcima, invalidima i svim ratnim stradalnicima.Vidjet cemo za koje svrhe je sluzila prica o Brankovicevom stanu i sankcijama.
Tihic je jedan od svega nekolicine Bosjjackih funkcionera koji ima APSOLUTNO cistu savjest i nicim nije narusio integritet postenog covjeka. Kada bi ovakvih ljudi u BIH bilo vise ovoj zemlji bi se otvorila vrata buducnosti.
kao se krade kod vas, mogu reci da je dodig mudo marjanovo za vase funkcionere.. sada kada su prestale donacije izgleda da je kod vas MALA BARA A PUNO KROKODILA, dok kod nas je velika bara sa SAMO JEDNIM KROKODILOM
tihic je veci lopov od brankovica i obadvojicu uhapsiti i poslati u zatvor. inace ovo sa brankovicem je tihic napravio kako bi sakrio svoj kriminal i izdaju.
Hugo idi i ti sa njim.
joj što Tihić pokušava kupiti poene. k\'o biva mi ne kontamo :)
Ama sta se bunite, opet cete vi u Bosni izabrati iste.
Tihicu vrijeme ti je da IDES.
Nevjerovatno sta sve Suljo radi da bi ostao na poziciji. Ne branim Brankovica. Ali kada ga sud osudi, tada je kriv! A Suljo sada glumi nevinu mladu, ako da nije znao s kim sta radi!
za trt mislim da ti je lozu u proslosti presjekao neki turcin, pa si u stvari ti isprdak, i zato toliko kompleks. zao mi te je, uostalom svima nama. je l da raja?