Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viza za budućnost i naša mala klinika u HD signalu, premijerno od 1.10.2016. :D
lud zbunjen normalan na federalnoj bila premijera neki dan u normalnoj sirini
turska serija ima da se vide šare na tepihu.
Ma da, ne mora na području Tuzle. Nas ko hebe. U Mostaru niko ne gleda državnu tv, tako da, džaba vam to!
hoće li trebati t1 ili t2 tuner ?
DVB-T MPEG 4. Zato ćemo opet za par godina prelaziti na DVB-T2, umjesto kada već kasnimo ovoliko, da smo bar radili odmah na uvođenju DVB-T2.
Dok nasi uvedu jedno ,svijet vec drugo napravio, j... ga.😀
pa već se radi na 4k tv kanalima
hoće li sada završiti repriza vize i mućki?
@uzgajivac ne mozes porediti vizu sa muckama...al' nikako
@pile dobro, to si u pravu, ali samo poredim mentalitet TV urednika.
Pa kome je visa bitna digitalizacija. Dozvolili su privatnim operaterima da uzduz i porijeko razrove BiH i postave svoju optiku, naravno tu se podrazumijevaju i telekomi. Taj digitalni signal ce biti poreban samo nekima koji su na kojekakvim cukama i rupama :)
Jos jedan dokaz kako se pljacka narod,napravite problem gdje nema problema,a to kablovski operateri plate i odgode digitalizaciju za godinu dana uzmu gradjanima milione a nasi politicari provizije.Digitlni signal ce omoguciti da se vratimo na nase kucne antene ko zeli.
kucne antene se gase. Nece biti vise analognog signala
ajkulo kucna/krovna antena fata i digitalni signal,za to joj je potreban samo odgovarajuci DVB-T resiver..
RAK je lopovska organizacija,koja pljacka drzavljane BiH.to sto smo promasili 17.Juli 2015 nije slucajno,jer kao sto vidite iz ovoga clanka dragi gradjani BiH moci cete bukvalno sa exerom u svom televizoru novije generacije naravno da hvatate vecinu besplatnih programa,narocito vi koji zivite u gradovima i zgradama.Ako se organizujete u zgradama uz mao troskova mozete svoje stare antene osposobiti i hvatati vecinu kanala koje imate preko kablovskih TV.Naravno oni sportski kanali poput SK se plac
može sve ali ista serija se reprizira.
nakon 15 godina i pitam se koliko stotina miliona ubrizganih u taj opus uspjeli ste doci do testa. a kvalitet programa, eh to mozda moji unuci osjete,ali mozda,a mi necemo dozivjeti tu draz.
Čudi me da nam internet nisu u 2017. obezbijedili?!
pa to je zato jer se internet moze tarifirati, a tv ne. kao i sve u ovoj drzavi sto je od opceg interesa i nema mogucnosti za omastiti brkove, zapusteno je.
@maximus75 Taman tako..
Kod nas tek digitalno doba! hahaha e svašta
Koridor Ve-ce
koridor ve -ce panamski.ministar a ne zna još ni čitati.to je stranka što obećava cunami napredak.s cunami ministrima
Ja nisam sedam godina upalio televiziju osim kad je utakmica dobra i to ako počinje u 20:45 ja upalim mašinu u 20:46 (još mi je debeli televizor)
Napredujemo haj na hajr :D
OLE sace i LTE
E super za BiH, ljudi u sjevernom dijelu BiH već prate sve Hrvatske i Srbijanske programe u DVB-T-u samo još BiH programi fale.
@feks Da i kada se upali DVB-T signal u BiH sa ova tri programa za mene kao da nisu ni upalili. Ono što mene raduje je to da će u budućnosti kada u BiH bude DVB-T netko lansirat nešto slično kao EVO TV u Hrvatskoj. Time bi mi npr. u sjevrnoj BiH imali 14 HR programa koje sad imamo, 15-ak Srbijanskih programa, naše domaće programe iz BiH i plus neka platforma kao EVO TV gdje bi bili dostubni poznati svjetski kanali preko DVB-T-a na pay osnovi više nebi bila potrebna ni kablovska ni satelitska.