Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super sto Terzic ulazi !
Od kljucne je vaznosti za citavu bh i srbijansku politicku scenu, podrzava li Radoncic Zilkica ili Zukorlica, jer unutarnji sukob te dvojice, od kojih je jedan okrenut ka Srbiji a drugi ka BiH, bez dvojbe je od sustinskog politickog, etno i geopolitickog znacaja za BiH i Srbiju.
Eto, i ja bih se ubacio u formaciju ako kako moze, jer iza svakog uspjesnog politicara stoji jedna propala stranka.
Koji je ovo seljak, lopov i bitanga. Ma nema, super ce biti njih dvojica par.
@iznova Da znaš da ta nije daleko od istine. Fahrudin radi u talu sa Miškovićem.
Svaka cast, pravo u glavu! Ko nije procitao: Novi projekat srpskih tajnih sluzbi namjenjen za glupe Bosnjake
ko vas j.eb.e kad ste glupa i primitivna stoka kojoj se ne moze zla naciniti koliko ona moze otrpjeti.
Jadna li nam majka! Samo gore od goreg! Ovo je udarac pravo u glavu onima koji su tvrdili od ove nesrece koju sad imamo ne moze biti gore. Nista nas vise ne spasi ako se ovi domognu vlasti.
Prepao se propasti zakuhao sa svima i nema više političke podrške,došao mu financiski krah nekažu đaba KO SE MAČA LAČA OD MAČA GINE...............
Novi projekat srpskih tajnih sluzbi namjenjen za glupe Bosnjake.
Okuplja se izdajnicko kriminalni sljam oko Laznog cara Scepana Malog, s obzirom da je velikosrpsko kukavicije jaje SDA-SBiH provaljeno od strrane naroda i na iducim izborima ide zauvjek u proslost.
Prebacite ovaj tekst u crnu hroniku. Ima veze sa sjekacem iz Novog Pazara koji ce na slobodu cim na vlast dodje stranka Radoncica, Terzica, Gashija i Keljmendija.
Za S.M.R.A.D.oncica se ne cudim. Propada mu carstvo, Dzaforovic koji mu je davao kredite uskoro ide u zatvor, hotel prazan, stamparija OKO propala, nista od iznajmljivanja prostora u novoj zgradi, remitenda cet.ni.ck.og Avaza veca od broja prodatih primjeraka. Ali da se ovaj Terzic, koji mi se cinio kao jedan od rijetkih pozitivaca u SDA, spusti na nivo mafijasko-zlocinacke organizacije Keljmendi-Gashi-Radoncic nisam se nadao.
Radon stranka - radončić, izetbegović i ceric, a dakle i terzić se priključuje - kukala nam mati... Ili bolje - radon twist stranka?
Adnane, ne vrijediš toliko koliko misliš niti si kapacitet. Šta si uradio za svoj Travnik. Doduše rođen si u Zagrebu i vjerovatno si više uradio ili ćeš uraditi za Hrvatsku. Nisi interesantan ni Radončiću a vjerovatno ni Ceriću. Fahro je svoje licemjerstvo pokazao na energetskom sektoru. Napada Heću, Safeta i Harisa zbog Apet grupe, Kazahstan gasa i EnbW-a a ništa ne nudi. Koliko je licemjeran najbolje se vidi po tome što ne napada Husu Smajlovića i SDA koja je u daleko nepovoljnijim uvjetima formirala firmu i sklopila ugovor sa Kazahstan gasom. Zenica ima 25% vlasništva i ništa više. A federacija je dobivala 50% vlasništva i objekte nakon otplate u vlasništvu Federacije. APET grupa nije ništa drugo do najobičniji konzorcij firmi koje zajednički rade kada se za to ukaže prilika. Takvih je u Bosni i u svijetu na desetine. Metalno d.d. radi za EnbW i to je ozbiljna firma, koja radi najveću termoelektranu u Europi. E to je Avaz i Fahro koji nije smio izaći iz zgrade u ratu.