Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pacifista Fakat, jesu...
@jevrosim turim ti jedan veliki evro staroj u rchma,nigdje mi necemo seliti,ovo je nasa vjekovna zemlja,jedini koji ce seliti i to za Anadoliju su oni koji su prodali vjeru za veceru,a to ste vi moshnjaci.
Vlašćinje treba da se iseli u Smrdiju, tamo ze putuje brez vizu, samo evri turiš u džep.
Nisu svi Srbi genocidaši ali su svi genocidaši Srbi.
Nisu svi muslimani teroristi nego su svi teroristi muslimani
NAMA TREBA UVESTI VIZU I ZA JABLANICKO JEZERO, KAKVI MI STOKA OD NARODA NISMO NIGDJE PRISPJELII, FUJ BAR JOS 10 GODINA STACE FUKARAMA VIZA DA NAS BRUKAJU PO SVJETU,, JADNICI JADNI NISMO NIGDJE PRISPJELI, IONAKO NAS SVJET GLED KROZ OVE VEHABIJE I SELJACINEFUJJ FUJ NAJGORI NAROD NA SVJETUU
mogu v.lahcad da laju koliko hoce, do braja godine se vize ukidaju, zbog ovog napada ce svjet jos brze tjerati bih u evroatlankse integracije, jer je tako lakse drzati ove bolesnike pod kontrolom, a srbi i hrvati su itekako potrebni u bih da nebi postojala 100 posto islamska drzava na tlu evrope. prema tome , kako kod da se okrene v.lasi ga pushe i u ovom slucaju !!!! ovo ce skrenuti par dana paznju s genocida, ali blizi se 11.juli. blizi se kraj sudjena karadzicu, i opet ce cjeli svijet da cita o genocidnom narodu u sred evrope
ukinut viza republici srpskoj i cao,a bosnjakistan 24% nek se yyeebbe
Iskreno malo ovo sve bolje treba razmisliti ... prije ukidanja viza za BiH vako nesto se desi iz vedra neba odjednom a nikad prije nije bilo ovakvog tipa... nakon napada ,americka vlada naglasena na vijestima da izjavljuju saucesce.. pored svega sta je bilo na vijestima nakraju njih spominju kao da su jedini izjavili zalost ! iskreno mislim da na sve nacine zele da zaustave to da evrope ne vidimo ... sta ce evropa nakon ovoga mislit napadat ce nase stanice policijske i ostale drzavne institucije po drzavama ...nesto mi smrdi na to da je ovo sve sirovi plan svijeta da i dalje nas drze pod karantenom!
nema od viza nista. dobcete harbiju.
Brejk, kako si samo pametan. Sto bi radili? Isto sto i ovih 750 tisuca Bosnjaka sto zive diljem svijeta. Netko radi, netko krade, treci zivi od sadake, cetvrti otvorio tri restorana. Da vidis samo Bosnjaka po Njujorku ili Detroitu, da ti pamet stane, a u Njemackoj su snalazljiviji od Svaba. Nazad kuci svojoj, sto ti rece, samo onaj kog policija protjera. Kad bi ukinuli vize ostali bi samo sandjaklije u Rajvosa.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji vehabija, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo vehabije. Nas ovdje zovu vehabijama, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo vehabije, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam vehabije donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
Volim thresome sa Ćirilom i Metodijem!
Kad su u pitanju Teroristički napadi, što Britancima ne raspravljaju o vizama za EU , jer i tamo su se desili teroristički napadi... A kod nas kad se desi, odmah, mediji postavljaju pitanje viza i nekih klinaca palaca. Hrvati jos uvijek nemaju Biometrijske pasoše, a mi imamo, pa opet hrvati mogu u eu hodat ko sretni, a mi ko fol trebamo ispunjavati još neke uslove...
@brejk Kako si glup. Pa sta bi radili tamo? Od cega bi zivjeli...Vidis da nema posla ni za domace...To bi cak i bilo super. Da odu svi koji zele da odu, vide, skonta ko moze skontati i nazad kuci svojoj. Mislim da bi situacija tada u Bosni i Hercegovini bila puno bolja, bar sto se Bosnjaka tice. Puno je zabluda i snova da tamo negdje je puno bolje...i potreban je hladan tus!!