Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse ofirno. Ovo kao da je Dodik ili Covic pisao.
Kako ovo objavljuju a nece da objave da prijetnje koje su im stigle skolama su napisane na cirilici i na ekavskom
Zar niste svjesni da su ovu ruski hackeri tj. vlada sa ciljem destibilizacije BiH tj. regiona, vratite film da su nas vec upozoravali iz NATA da su moguci cyber napadi !!!
Ako nista priznali su da su genocidasi u poruci jer su je oni i napisali
Ovo postaje malo dosadno
sve se to da naslutiti čiji botovi ovo rade .
Ovo je neko debelo fursat uhvatio, a de ne izadji na teren a ono stvarno negdje pukne. A 120% nema nista
Neki frajer misli da je proton sigurica, e djeteee moje. Sto ne dojavi u kakvu ambasadu, pa bi vidio našli bi ga za 10min a njega safatali za 20min
hajde da se sada malo kladimo ljudi,pogađajmo gdje će biti sljedeća dojava,u kojem gradu,u kojoj ustanovi,ovo postaje biti jako zabavno.dajte prijedloge,ja mislim sljedeća dojava je u doboju,tipujem na školu svetog save,nadam se da ima tamo škola sa imenom ime sv.save.