Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače bivši nastavnik bosanskog jezika... politika, politika.
Strranačka TV
E iz prve ruke. Nije mu ni bivsa bolja. Cim se rastala uclanila se u jedan klub. Od Tu je upoznala mladjeg lika, ozenjenog naravno sa troje malodobne djece od kojih je jedno bila beba. Razorila mu brak. Isti su njih dvoje...
Resic je SDA govnar koji je nekad radio kao profesor bosanskog u Ekonomskoj skoli, i ciji su casovi redovno vise licili na vjeronauku nego na cas bosanskog. I onda je taj isti veliki musliman na kraju dao sut kartu zeni i dvoje djece da bi ozenio neku mladjahnu bulu, nakon cega je dao otkaz u Ekonomskoj (jer mu je i zena radila tu), i prebacio se u Opstinu Novi Grad.
nemam pametnijeg posla
Elvire uredi TVSA, mi zelimo bolji program....
Iskreno se nadam da ce TVSA radi jos bolje u punom jeku i intenzitetu. Treba nastaviti takav trend i da aBd In Shaa Allah bude u sto vecem kapacitetu i kontiniutetu !
Bas mi je drago sto " struka " dolazi na direktorsko mjesto. I ovaj sto dolazi je iz " reformske " agende. Ko gleda KTV nek mu je sretno.
Napokon neko pismen! Bravo! Da nam ovo malo medija bar izdigne.
Izdigne,nego sta
Kao što je procvjetala opština Novi Grad tako će i TVSA sa ozbiljnim i odgovornim ljudima. Puno sreće želim
Sada kada je haman propala svejedno je i ako postave "Najlovu mater".
akobogda stečajni upravitelj
Čita li iko od vas članak, ili svi lupate komentare ko maksim po diviziji? Nije FTV u pitanju, nego TVSA. Konji.
To me uopste ne zanima, ja svakako ne placam pretplatu, niti gledam ovaj program.
Do kad ce ova nazovi TV sisati novac poreskih obveznika K.Sarajevo...kome treba ova televizija ?! Uhljebio se i kunto i panto kao u BHT i FTV dosta sto placamo i ove dvije koje nikome ne sluze!!!!!!!!!!!!! Sjasite vise sa budžeta K.Sarajevo i pocnite se sami finansirati ka i ostale tv stanice OVA TV SAMO SISA NOVAC K.Sa. A NISTA NE PROIZVODI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!