Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stetocine su stetocine. Nema njima pomoci.
Ovom liku je dovoljno danas jednom vidit facu da budes gazap.
Padezi sine , padezi
Smišljeno, rusilački, sistemski...mrzitelji Bosne i Hercegovine...Da ne bi policajce rs raspoređivo na granici?
Sve što nosi prefiks državno je u blokadi. Još ste ga sad stavili na mjesto direktora UIO. Znači stavili ste ga da može "zaprdivati" kad god hoće. A lik bio najgori predsjedavajući VM od kad postoji VM. Tuga, jad i čemer...
SDA je sve ovo dopustila jos davno. Ovo su samo posledice njihove vladavine svih ovih godina. Da je prosla revizija tuzbe protiv Srbije, sad bi snsd molio da ima makar jednog ministra u vlasti.
Pa napustaj pa tepaj tamo mami svojoj a ne nama
Nece valjda proci dan bez natpisa o Dodiku. Sve mi neobicno....
samo nek je protiv drzave...sa ovima suzivot nije moguc..Hrvati su to rijesili na vrijeme
To je sve naredzeno od koga to i budala zna
pa da malo mustafi ronhilu ostane, momentalno je kriza,mora mile kajis stegnuti
SDA je najvece zlo koje je zadesilo ovu drzavu i kako izgleda ono koje ce joj presuditi.
Planski uradio po nalogu nekog! Da se oslabi granicna policija
sumska se odvoji. slijedi operacija OS BiH. FBiH vs GTrs. Srbija uz GTrs. Srbija ulazi u priznatu BiH : slijedi NATO. Na terenu FBiH rastura GTrs, jednostavno jer Srbija ce biti na odbrani protiv NATO-a a GTrs ima 1/3 materijala OS BiH dok FBiH 2/3. u tome svemu da ne pricam o motivaciji. TO SVE SE NECE DOGODITI JER ZNAJU. ZATO MIRNO POSMATRAMO IMPLOZIJU SUMSKE. SAMA SE RASPADA. PUCAJU SAVOVI DOK RASTU KAMATE. samo lagano.
I podijelio sakupa sa Miletom , Bakirom i Draganom , normalno .
Gradjani BiH placaju gomilu kojekakvih sluzbenika da ih stite od kriminala a oni sebe stavljaju u sluzbu politike i partija koje ih posredno tu i dovode. Treba zakonski odvojiti politiku od javnih institucija. Politicari mogu i smiju raspolagati, imati utjecaja na politicke funkcije za koje se natjecu na izborima sve drugo za nj treba zabraniti
Jedno nepopularno pitanje: Da li je opstanak Bosnjaka iskljucivo moguc u ovakvim granicama BiH, gdje na vise od pola teritorija zive narodi koji upravo ne zele i ne vole BiH? Ako bude rat, Bosnjaci ce se opet braniti u Bosni, a ne na Drini i Savi. Razumijem ja i emotivno reagovanje na ovakve stvari, ali, ali...
Sta mislite o scenariju po kojem bi se eres odvojio, i hazehabe. Ono sto ostane da ima svoju policiju, vojsku, predsjednika, ulazak u EU i NATO? Pitanje nije zlonamjerno, samo mislim da se nasa politika vec ucrvala, i da treba o svemu razmisliti.
Bojim se da cemo na ovaj nacin ostati bez drzave a da nas niko ni ne pita. Ili eto, drugo pitanje: Koliko mislite da moze ovako, jos 20 godina? 50? Novi rat? Na koji nacin ubijediti pola Bosne da je ona domovina, a ne nuzno zlo?
Nema zivota sa njima kako nam to vise nije jasno