Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
114 duluma bosanskohercegovačke zemlje! Ti vlasnik?! Hoćeš reći - tvoja djeca i unuci ..... Kako ćeš staviti 114 duluma sa sobom u grob, kad te ukopaju? Ti vlasnik, hm!
"Ja u republici srpskoj imam 114 duluma(ako uopšte znaš šta je dulum) svoje zemlje , a ti dodji i reci da je to "bosansko hercegovacka" zemlja ili nedaj boze pokusaj tu postaviti BiH zastavu.Iste sekunde bi te probio gvozdenim vilama!!!" HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH NEMOJ ZAJ3BAVAT, 114 DULUMAAA !!! Jesu li gvozdene vile dobro naoštrite?? hahhahahhhahahahah tipična dodickova seljačina Pa šta ti je to toliko nažao učinila Bosna i Hercegovina??Je li tebi Bosna i Hercegovina nešto zagorčala život??
Ja vjerujem da ti sa ponosom Dodiku placas porez za toliku zemlju... A MMF ce ti uzeti na kraju svu zemlju, samo ti to jos nisi svario...
Uzmi te gvozdene vile i skupi slobodno smece sa svog imanja, ja sigurno necu doci da bodem zastavu...
Izvinite Hrvati i Srbi što smo protjerali vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, a još toliko smo naših bivših komšija i susjeda prognali i iz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi mi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici zajedno sa drugim manjinama, tj. vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biće im dopušteno da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
ja nemoram prisiljavati vlahinju na sex,ja njega kad izvadim a on štrči ko koplje tursko,fin obrezan,da vidiš kako ga vlahinja liže i sisa,ko srpski penzioner poklopac od jogurta,belaj je kako je odbiti jer ja nevolim one koje se ne peru,pitaj svoju mamu kako je to
Ko kaze da su sve po-ga-ne ? Moja sestra Sonja nije po-ga-na . Redovno se pere i daje svakom za 300eu-sve za budjet ministre.
ma pogane su vl.ahnje koliko god molile to niko vise ne kara.bljak.....brabonjci do koke vise...
MI VLAHINJE NE MORAMO SILOVATI ,SAME NAM DAJU , KUR_VE KO KUR_VE
UVALIM TI KCERKI U USTA GLATKO
volio bih da niste ali nazalost vi ste turci po izgledu i ponasanju ,koristite turcizme oblacite se kao oni sad se cak i ne stidite da molite turske investicije,ludi ste za sulejmanom velicanstvenim i onim serijama sto glumi onaj albanac iz turske.vise ljudi njega doceka u bg nego vladiku itd itd!cinjenica je da ste turci ma koliko se trudili da to sakrijete!
Cime cemo finasirati ministre -jel predcednikova sina vocnjacima ili onim evrima sto ih iznestoste u Srbiju ?
@ rtrt U jednom si u pravu,a to je da smo vam yebavali nene,hanume i kćerke pa ih nismo pustili da abortiraju,pa je nastalo oko 150000 malih balinčadi(sada su punoljetni).Sve ostalo lažeš jer niko krupno ko turčin ne laže(Njegoš)ali mi se ne da demantovati.
ja sam bosnjak iz srebrenice koja je u rs-u i ja vise volim rs nego fbih jer je to moja domovina
Jasta cemo ministre-suplji smo ko rosa-nas entitet stvoren na genocidu i zlocinu je vec opdavno bankrot .