Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveca ironija u cijeloj prici je sto najveci dio haskih presuda koje ukljucuju udruzeni zlocinacki poduhvat obuhvata srpski vojnopoliticki vrh, a tice se desavanja u zapadnoj slavoniji, vojvodini i bosni i hercegovini upravo nad hrvatima. vjerovatno po draganovoj verziji realnosti, udruzeni zlocinacki poduhvat bi trebao vrijediti samo za nehrvate.
Ovaj pokušaj uticaja na sud mu se može razbiti o glavu ! PAmetniji je kad šuti !
Gledajuci na stvari iz Covicevog ugla iz razloga sto haske sudije i clanice cijele EU zive i ponasaju se po osnovi gradzanskog ustava, dok Covic i ovakvo podjeljenoj zemlji zagovara potpuni nestanak BiH i prizna samo svoje hrvate, a nikako sarajevske o kojima nece da zna, osim u pisanju vecernjeg i Poskoka, u rezimskom kotekstu, kako ih bosnjaci terorisu
ČOVIĆ UČI RIJEKU KUDA TREBA TEĆI A DA NE UČI HAŠKI TRIBUNAL!
Ni Čak Noris se ne zamjera Čoviću, Bakiru i Miletu.
Ja dok sam citao Draganov interviju lik nije nista lose rekao.Iznjeo licni stav a ne stav predsednistva... E jedino ako ovoga brklu nesto drugo ne tangira! Dragan ima pravo na svoje misljenje i da je pogresno...
Glupane, tvoj Čovke je na Konferenciji bio kao član Predsjedništva a ne kao hercegovački papak. Dakle, tamo nije mogao iznijeti lični stav. Tamo niko, pa ni on, nema pravo na lični stav.
Mislim da se ovo moze smatrati utjecajem politike na bh pravosudje. Pogotovo imajuci u vidu sastanak sa dodikom od prije nekoliko dana kada su kazali da: "Treba ukinuti Sud i Tužilaštvo i "potrebna cjelovita reforma pravosuđa"- Covic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Dodikov mali"..pokusava biti krkan kao "tata Dodik"
ako ovako nastavi sa podrskom ratnim zlocincima i ugrozavanjem daytona, mogao bi i on sa jarom miletom na crnu listu