Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važno je da se komplet Sanđak i Šiftarija ovdje preselila u udomila.
Evo da se kladimo da već u Avgustu iduće godine neće se moći maći iz BiH bez vize!!!!!!! Ekonomije nema, nezaposlenost u stalnom porastu->broj azilanata po automatizmu će rasti.
Mah, nece Evropa da ima Srbe i Bosnjake u svojoj kuci da se tamo biju ,pljuju,optuzuju....ma nece...,i neka nece -potpuno je u pravu. Nece ni Srbi da gledaju Bosnjake u R.S.,niti Bosnjaci hoce da gledaju Srbe u svojoj Poturkiji. UVESTI VIZE I SRBIJI I BiH -Srbima ,Poturicama i Siptarima. Hrvati svi imaju putovnice sa kockicama-za njih vizni rezim ne vazi. A sto se mene tice -kad ne mogu da posjetim svoju rodnu grudu u Poturskom Gorazdu,ne treba mi posjeta Becu i Parizu.
ZBOG CIGANA I HAJVANA, BUDALA, NORMANI LJUDI, TURISTI , NECE MOCI SLOBODNO PUTOVATI...
koji odron od likova u p m kako nemrem ove pobjegulje koje po svom pljuju nakon par hefti u evropi pa bolan da je i sve tako ko sto pricas imas li svoje ja i svoj ponos mam laze malo umni mislis da nidje nema olosa i gubarluka pa svabo ima vishe gub ara i alkoholicara neg iko sposobni zdravi pravi a toga na sve strane najveci seljoberi evropski su austrijanci svabe i holandjani ne kontam kako mozes velicat tako likove koji su gledali otvoreno i navijali dok se ovde narod kolje dok su tebe i tvoj narod klali guba ru mu avi i tog svabu sad velicas ma na kraju krajeva sta rec o deb ilcini kojem je pokazatelj civilizacijskog dostignucha dobro auto znat napravit lololol nuff said poke njam i tebe i svapsko auto ti eto gu ze daj svabi i svog obraza za to svapsko auto na kredit pa nam dodji kompleksaska pobjeguljska pi cko preko ljeta na 10tak dana a ostatak godine rintaj gore ko rob kakav i jesi naviko bit ne dam bolan svog rahata ovde bogu eto vam evropa halal meni je sasvim ok i ovde :)
Trebamo praviti svoju uniju sa Turcima i Rusima,. https://www.facebook.com/groups/144518792277569/
Ma jeli Hamza, nemoj mi Švabe i Engleze, ali Turci mogu, a???? Sloboda govora ti je u Evropi zagarantovana. Sto se tice Engleske kraljice imas more Britanskih humoristickih serija gdje vazdizu kraljicu na sve moguce nacine. Pogledaj koju bolan!
@ Hamza Izvini majstore ali u Engleskoj možeš pričati šta hoćeš, to je osnovno pravo i zove se \"sloboda govora\". Svašta sam se naslušao na čuvenom \"speakers corner\" na sjevero-istočnom uglu Hyde parka. Osim toga, Engleska nije nikad ni ukinula vize i nije u Šengenu. Istorija im ništa manje krvava nije od naše, naročito nedavna istorija ili povijest. Kraljica im je više njemica nego engleskinja ali razlike između ta dva naroda su ogromne iako su oba germanska. Da bi se trebali okrenuti sami sebi jeste velika istina. Moraju se velike promjene desiti u kolektivnoj svijesti torovskog trenda koji nas je zahvatio
@@CoCoBryce Nacionalizam ,šovinizam i sva moguća segregacija je potekla upravo iz tih \"civiliziranih\" zap.Evropskih država. U toj čuvenoj Britaniji samo šapni ime kraljice u negativnom kontekstu i čeka te do 2 godine zatvorske kazne. To je ta \"demokratija\". Mi smo ovdje sasvim lijepo živjeli prije nego što su ti kojima se danas dodvoravamo odlučili da nas zavade i podjele da bi danas lakše sa nama upravljali. Ako neko hoće da u Njemačkoj bude jeftina radna snaga za Švabe ili Engleze i da gradi njihove države ,onda bujrum. Ali nemojte vi da odlučujete o sudbini nas koji nećemo da podazilazimo Švabama i Englezima.Ima mnogo nas koji volimo i cijenimo svoju zemlju i nismo željni Švabije ili Engleske. Mi hoćemo da gradimo svoju državu i nećemo da nam neko izdaleka odlučuje kako ćemo i šta ćemo. Nama nije potreban tutor. Pogotovo ne sa krvavom historijom Njemačke ili Engleske.
Hoće li ikome pasti na pamet u toj EU birokratiji da ukinu mogućnost traženja azila za zemlje kojima ne treba viza??? Zar je to toliki problem? Azil bi trebalo da mogu tražiti samo žitelji zemalja u kojima bjesni rat, neki diktator ili je bijesnilo nevrijeme pa ta zemlja više ne postoji (što se nadam da će se Holandiji desiti). Svaki dan ta EU izražava svoj arijevsko-buržoaski fašizam.
Kako samo u EU jedva čekaju ove koji ni u vlastitoj kući nisu bili u stanju zaraditi marku. I kao takvi tamo trebaju švabi da donesu ekstra zaradu. Hajde ljendohani opametite se već jednom. Imate po trideset godina i još ste babi i mami na grbači. Trpe vas samo zato što ste im djeca, a nikako zato što ste u pravu. sedamnaest godina je prošlo od rata, nema više izgovora za nazadovanje.
I BiH treba uvesti vize.Samo dolaze krasti po EU.
Nemoj ba nas, moramo u Brazil 2014, eno Srbija, njima uvedi, njima je svejedno,
Mrs kurvo konjusarska...
ma znam i nase raje koja po tri mjeseca odu u Evropu pa rade na crno i koji euro zarade, pa se vrate ovdje, pa nakon tri mjeseca opet odu raditi i sve tako.....ljudi se snalaze na svakojake načine da prežive. I sad neko ovdje bi i Evropi uveo vize za BiH. Kakvih se glup.osti čovjek može načitati po ovim forimima, pa to je za nepovjerovati. Eto mi sila pa im deremo vize, a oni naws cijelo vrijeme hrane kreditima, inače bi pocrkali od nerada.
Mislim da bi BiH imala vecu stetu od uvodjenja viza za EU nego obratno. Prvenstveno gradjani BH koji zive u inostransvu bi teze dolazili i samim tim i manje trosili a i pokoji turista koji navrati u BiH iz Hrvatske bi bio sprijecen.
Kada spominjem Gorazde - ne mislim na krojenje presvlaka za sjedista. Govorim o dizajnu i konstrukciji alata za brizganje plastike ili ljevanje legure alu/zn. Jako zahtjevan posao i jako pametni inzinjeri rade tu vrstu posla. Jako bitne elektronske komponente se prave upravo u Gorazdu i ne samo da se proizvode vec se tu konstruisu. Kragujevac je pravio auta ali su nas vanjski neprijatelji uspjeli zavaditi i unistiti nam industriju. Dovoljno smo pametni da mozemo sami naprijed. Imas exyu gradjane sirom svijeta na jako bitnim pozicijama od naucnika do politicara. Vrijeme je da se saberemo i iskoristimo uvodjenje viznog rezima za zajednicki preokret za bolje sutra. Ne prihvatam da mi evropske fukare (u dusi) govore da nisam vrijedan!!!