Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
???
Pardon, hecimu. Idi bar do hodze po zapis.
Ides li ti lijecniku, insanu?
pipo sine jel to nestalo tableta za glavu?
Pa jeste li vi na ovom forumu demokratični/modferator/ što mi četiri puta brišete komentar. Šta je loše što kazem da će se sada ratko mladić šetati evropom bez viza zar je laž ?
celije su u hagu, u mozgu su stanice. jeste odlucili koju verziju da uzmete za bosnjacki ili sve ovisi o politickoj sitOVaciji?
Vijesti Srbiji odmrzavanje sporazuma I bez hapšenja Mladića? Holandija je spremna da podrži odmrzavanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije (SSP) Evropskoj uniji i bez hapšenja preostale dvojice bjegunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića, piše beogradski list Blic u današnjem izdanju. Ministarstvo spoljnih poslova Holandije potvrdilo je za Blic da će \"odmrzavanje SSP biti prvi korak Holandije ukoliko u izvještaju glavnog haškog tužioca Serža Bramerca bude pisalo da Beograd čini sve da uhapsi i Tribunalu isporuči Ratka Mladića i Gorana Hadžića\". Predstavnici srbijanskih vlasti izjavljivali su i da očekuju da će se upravo ta formulacija naći u Bramercovom izvještaju, što Srbiji otvara put da već 10. decembra podnese kandidaturu za prijem u EU.
ne pise se \"srbske\"
Molim te Tanja da ubjedis krvolocnog fasistu da nam omoguci,nama,malim,izdajnickim,zaostalim otpadcima krive vjere,vize!Naime,cuo sam da na zapadu blajvanje ćune dobro placaju,a ne ko ovi nasi rutani,nikad nisu zadovoljni! ĆUNA4EVER!
Tanja SAMO nemoj vjerovat ovom debelom krmku fasisti s laktasa! A sto ides Tanja u Banja Luku juce je hodala najveci nacista i fasista poslije hitlera,njena NACISTICKA ideologija od CISTOKRVNOSTI srbske nacije SRAMI SAV NORMALAN svijet! Nesto mi u zadnje vrijeme Tanja ide po krvavom beogradu i danas Bosnja Luci,PRANJE mozga radi punom parom srbske krvolocne paranoje,u nADI da ce Tanji ostat zdrave celije u mozgu! BiH4EVER! BiH4EVER!
Prvo RS pa HB pa mozda skoknemo i do teherana, ali samo ako prestanu lajat i budu pristojni !!!
Tanju za predsjednicu EU!