BiH
0

Tamburaši Dade Zimića u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
Jučer, 18. decembra, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu bio je organiziran live prijenos utakmice Manchester City - Arsenal. Ljubitelji fudbala uživali su u Bet Live meču sedmice na velikom ekranu u prijatnoj atmosferi Sarajevsko pivo Holiday Puba. U narednom periodu će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu biti organizirani i prijenosi drugih utakmica, na radost fanova fudbala.
Foto: Vanja Ćerimagić
Foto: Vanja Ćerimagić
Od 20 sati je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu posjetitelje zabavljao DJ Kožo, jedan od prvih sarajevskih DJ-eva, koji je puštao najbolju muziku iz '80-ih godina.

Danas, 19. decembra, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupit će tamburaši Dade Zimića, vokala poznate grupe Sarr E Roma, od 20 sati.

Foto: Vanja Ćerimagić
Foto: Vanja Ćerimagić
Mališani će se moći družiti sa Djedom Mrazom u njegovoj prelijepoj Coca-Cola kućici od 16 do 20 sati uz fotografiranje, dok roditelji na Marketu mogu kupiti paketiće koje će Djeda Mraz uručiti njihovoj djeci. U ASA Čarobnom svijetu djeca će učiti engleski, gledati crtiće, bojiti slikovnice i pjevati.
Foto: Vanja Ćerimagić
Foto: Vanja Ćerimagić
Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će svoje proizvode nuditi građanima i posjetiteljima od 10 do 22 sata, dok će Sarajevsko pivo Holiday Pub biti otvoren od 10 do 23 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-Sida FIRMA projekta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Foto: Vanja Ćerimagić
Foto: Vanja Ćerimagić
Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu dostupno je na Facebook stranici Sarajevo Holiday Market.