Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgori su mi ovi likovi sto nikad nisu zadovoljni donacijom. \"sto su to, mogli su ovo ili ono\" idi ba u pichku materinu, ljudi od svojih usta odvojili i ti sad serres ko da je sad prosjecan italijanski penzioner bogat ko berluskoni
gdje je Radžo?Samo 2500 KM.
Šta će im kad imaju besplatan prevoz GRAS-om.Što im nisu dali donaciju da obnove onaj dom penzionera kod Oslobođenja pa da zaposle mlade penzionere kao hotelijere (prijevremeno penzionisane jer su im male penzije)a dom da stave u funkciju hotela.