Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto satiru majko mila...satrase glupostima...nemojte molim vas vise satirat...kakve saljivdzije...
Inače,gospodin M.D. Često je viđan sa M.B... pivom...
tako je anakonda!!!da covjek kosto necovjek samo bi se nasmijao.jer ovo je bas simpaticno i smijesno...Al cettnicka ga sisa podojila i mrznja iz njeg lije na sve strane....krivo im sto se mi ovdje svi volimo bez razlike na boju naciju...fuj !!!
Rodio se mali Bosanac na carski rez, pa kaže: "Š'a je baaaa ovo, ni matičnog broja ni pičke materine!"
I ovo treba biti kao smijesno? Sandzaklije i humor? Nejde to jedno sa drugim...
sad vise nije popularna ona-'ko ti je dozvolio da napustis kuhinju, nego 'ko ti je dozvolio da napustis klozet :P zivjele zene :))
realno, previse se raja uozbiljila, treba malo sale... al ne treba pretjerivat :D
U kojo ja drzavi zivim na naslovnoj stranici kaze drzala ga u klozetu samo seljaci govore klozet zar nije Wc ili toalet a svi se furaju na zapad a kaze klozet
Kakvi ste vi debili pa to je strašno.
da znate sta je talacka kriza ne bi ovo nikad napisali ali vam necu govoriti jer cete se odmah zacrvenit.. Boze Sacuvaj
Pročitao sam prve tri rečenice, a onda sam .....................................................
Ovo je riječ od Miloradu Dodiku
klixovci, mozete vi puno bolje...ali razumijem vas, vjerovatno vam je klima na poslu zakazala pa vas je silna toplina udarila u mozak...(barem tako opravdjate ovako glup text) :-)
efendija mustafa dodik !!!
Nemojte više ove parodije, tako vam Boga Jedinog :)
M.D? Milorad Dodik ?
MD bi davno izašao iz WC-a da je samo znao da je glas bebe koji se čuje, dolazio sa mobitela u komšiluku, da ga ne vrebaju bebe kad iskoči sa pantalonama u rukama!
odavno gluplju vijest nisam procitala,fujjjjj