BiH
4

SATIRA / Talačka kriza: Supruga zarobila M.D. iz Laktaša u klozetu

Klix.ba
Ilustracija/Foto: Klix.ba
Ilustracija/Foto: Klix.ba
Biznismen M.D. iz Laktaša podnio je tužbu protiv supruge da ga je 20 sati držala kao taoca u klozetu.

Optužena je priznala navode. Mužu je izlazak iz klozeta uslovila zahtjevima da:

  1. pusti vodu za sobom
  2. obriše dasku i pločice oko šolje
  3. opere ruke
  4. ne preduzima protiv nje pravne korake

M.D. je talačku krizu okončao u četiri sata ujutru, nakon što je optužena zakunjala. Specijalci koji su bili u pripravnosti ispod balkona nisu intervenisali.

"Izašao bih ja i ranije da mi je baterija kraće trajala", izjavio je M.D. za medije. Mediji na osnovu izgleda njegovog pogleda špekulišu o tome da li su pravi razlog tolikog zatočenja igrice ili zatvor ili možda ovisnost o seriji Korazon de Toba Calcarea u kojoj se pojavljuje kao neturčik.

M.D. trenutno odbija da se vrati u stan dok se ne steknu uslovi da može vršiti nuždu bez ograničenja slobode kretanja. Do daljnjeg, koristiće poljske nužnike u komšiluku, koji su sigurniji i mirišu prirodno a ne na neku hemiju.

Gospođa D.M., u funkciji portparolke M.D, izjavila je za Klix.ba da je sloboda vršenja nužde jedno od osnovnih ljudskih prava, i da je njena komšinica bila instruirana od nekih stranih kompanija koje reklamiraju sredstva za čišćenje zahoda.

Optuđenu suprugu M.D.-a opisala je kao povodljivu i naivnu, koja svima u komšiluku ide na živce jer sluša glasno muziku, oblači se šareno i ne ide svaki dan na groblje.

Gospođa D.M. smatra njen protest nepotrebnim i neopravdanim, jer su ruke M.D. uvijek čiste i da ne ostavlja tragove za sobom, a svi oko njega mogu posvjedočiti da mu govno miriše.

Sadržaj ovog teksta je parodija/satira i sve navedene informacije su izmišljene.