Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojsku na ulice i da rješe problem sa taksistima. Pa nece oni blokirati grad zbog svojih problema.
moracemo opet tunel kopat
evo ja cu vam pomoci... postanite svi ilegalci... nemojte mi blokirati Fulea... kad bude dolazio... to mi je dobar jaran... bice belaja... kako vi kazete... sve po sitnoj Buraniji....
Ne ostaju oni bez posla zbog nelegalnih taxista nego zbog svog ophođenja prema putnicima. Lično ja izbjegavam koristiti njihove usluge, baš zbog njihovog drskog i bezobraznog ponasanja, cast izuzecima. Svoju neljudskost pokazuju i jucerasnjom gestom gdje je na kraju opet ispastao narod. Da je narod pametan kao sto nije, pa naradni put kad Grasovci, taxisti i svi oni vodjeni njihovim primjerom zaustave saobracaj, uhvati se kamenja pa ih zaspe vidjeli bismo da li bi se slicno ponovilo... Ma..u im papansku.
ODAKLE VAM PRAVO MAJKU VAM VASU
U zadnje vrijeme sa strahom ulazim u taksi. Ako to mora biti Sarajevo taxi, strah je jos veci. Nedavno mi taksista nije dao da normalno izadjem iz auta jer je relacija kratka, a ja nisam mogla brzo pronaci novcanik. Ljudi, uzasni su! Slicnih primjera je bilo jos, najbolje prodjem kada mi "samo" ukrade koju marku...Stvarno sam dozivjela ruznih stvari. Osnovni problem je sto se plase konkurencije! DRUGI MORAJU DA POSTOJE, A NEKA SARAJEVO TAXI NE PROPAGIRA POSTENJE, SVI DRUGI PREVOZNICI SU 1000X ULJUDNIJI I PRISTOJNIJI! frustracija
Treba pohapsiti stoku i nalemati ih dobro a preko auta bagerima preći pa da vidim šta će blokirati!
pa bolan šta radi policija????!!!!! čuj ti jalijaša on određuje ko može u grad a ko ne može... ja ovo u životu nit' sam vidio nit' čuo!
Vi blokirate grad, a gradzani ce vam uzvratiti inatom, pa kad budete sjedili na standu a ispred vas prodze zuti, crveni, paja, ovaj ili onaj zato jer ga je gradzanin pozvao, tada cete se opametit i promjeniti svoje arogantno ponasanje.Hocete prava - zasluzite ih.A to oko blokade..Probajte gospodo....znate nemamo mi uzalud najbolju policiju u regionu, ocigledno ste zaboravili kako ''braco bije''...treba vama ledza malo i bubrege izravnati pa cete vi prijetit tamo gdje treba.Hocete strajkovati?Eno vam Mupa, eno vam zgrade predsjednistva, eno vam vlade KS, tamo kao sto smo i mi prosvjedovali povodom ubistva maloljetnog Denisa Mrnjavca.A ne drzati gradzane Sarajeva u getou.
Znate zašzo SULJAGIĆ može ovo sve da radi.Zato što isti pljačka Sa Taxi i pomalo daje MINISTRIMA.Kako ih nije stid te iste MINISTRE da pored tolike plate uzimaju od Suljagića.Jadovi jedni.Ti isti Ministri jedu i piju kod smrdljive STAKE u kafančuri.
Mamu svoju blokiraj Suljagicu seljacino nepismena, u selo pa blokiraj selo.
to su najvece p--i--c-k-e kad zakuhaju sa nekim zovu sve ostale da ih brane...............
UVIJEK UZ NAROD.VAŠ ŽUTI TAXI
RENT A CAR SA VOZAČEM POSTOJI U AMERICI OD 1968 GODINE. KOD NAS TRAJALO 2011 I MALO 2012 GODINE.ETO KOLIKO SU MINISTRI KORUMPIRANI.
Pa eto sačekaćemo i četvrtak.Pa da vidimo šta mogu uraditi.Pozzzzzzzzzzzz
DA VAM POJASNIM POJAM RENT A CAR: 1.IZNAJMLJIVANJE VOZILA BEZ VOZAČA 2.IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM PO UNAPRIJED UGOVORENOJ CIJENI. ZNAČI IZNAJMLJUJETE VOZILO SA VOZAČEM A O CIJENI SE DOGOVARATE.DOBIJETE UREDAN RAČUN A VI KAO KLIJENT MORATE POTPISATI UGOVOR.I TO JE SVE. A VOZITE SE U VOZILIMA 2010,2011 GODINA KO MOŽE ZABRANITI JEDNOJ FIRMI D.O.O DA STAVI REKLAMU NA KROV I REKLAMIRA SVOJU FIRMU.TO NEMOŽE NI JUSUF BUBICA NI ZAIM BACKOVIĆ KOJI NEMA VEZE ŠTA ZNAČI POJAM RENT A CAR.
Pisao sam sinoc i toliko negativni komentara na sarajevo taksi a on je u svemu najbolji pogledajte malo kako taksimetar kuca u drugih privatnika ide sve normala i onda pocne kucati duplo nego u sarajevo taksija sarajevo taksi je uvjek bio i ABD ostace najbolji taksi sjetimo se malo prije rata bio je samo sarajevo taxi i kako je bilo pa sad ovi supci dosli seljaci pa osnovali svoje taksije oni sad ko neko u gradu sarajevu pa treba se tome u kraj stati