Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva perfidna igra agresora Srbije... Zahtjev je vjerovatno stopiran nakon što su pravnici iz tima odbrane Divjaka sugerisali da će, ukoliko zahtjev za izručenje zbog ratnog zločina stigne iz BiH, postojati odredjena mogucnost da Divjak bude izručen Srbiji, jer će zahtjev BiH potvrditi da postoji osnovana sumnja za zločin. Ako je tako, dobro je sto jos nisu predali zahtjev i neka ga uopste nikad ni ne predaju. Zavisi sta ce agesor pokusati namontirati g.Divjaku, a to ce biti jasno kad dostave svoje izmisljotine sudu u Austriji...
Bosanci i Hrvati - metak u cijev i pamet u glavu, vampiri su se opet nakostriješili! Stop virusu zvanom smrdska hegemonija!
Heeehhhe ima pravde ima Boga doćeš juuuuuuudo na sud pa u ćorkuuuuu Što si se šepuriooo šepurio si se a ako te i vrate u BiH donji si naće te braće srbi e onda nema suda onda je po kratkom postupku
Drzi se generale divljak dok te ne izruce Srbiji, onda si jeb* jeza u bocu
Ko ga kome ovde suče?
Laganje je temelj srpske ideologije. Lažu jer ne posjeduju činjenice. Mogu imati svoju \"srpsku istinu\", al\' činjenice nikad! Lažu jer ih tako uče. Lažu, da bi sami sebe opravdali. Lažu da bi sami sebe utješili. Lagali su, lažu i lagaće i dalje.
Visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton potpisala je odluku kojom EU dobija prava da sankcioniše sva pravna i fizička lica, čije aktivnosti potkopavaju suverenitet, teritorijalni integritet, ustavni poredak i međunarodni karakter BiH ili ugrožavaju Dejtonski mirovni sporazum
E moj Divjace,vidis li sada za kakvu si se Bosnu borio.Da si nesto iz multi-kulti nacionalnog korpusa ne bi silazio sa stranica stanpe i ostalih medija,bili bi organizirani svakodnevni prosvjedi.Ovako,kada si za njih odradio prljavi posao i kada im vise nisi potrban,bacen si na smetljiste.Zahvalnost,nema sta! Tako su prosli Zubak ,Kljujic,Cavic i mnogi drugi,a tako ce proci svi oni koji u ovom trenutku podrzavaju u Lagumdziji bosnjacki prikriven projekat uredenja BiH.
Metak u glavu zlocincu....po kratkom postupku!
Nabijem vam tu bivsu jugoslaviju, vidis sa kim smo imali posla..... NIKAD VISE!
Domaci neprijatelji uhljebljeni u MVP pokazuju lice.
Ti si tolika ovca da ne znaš da je termin \'teorija zavjere\' izmislila CIA da kreteni, tako kao ti, ne bi previše zapitkivali, a da bi oni koji misle i postavljaju pitanja bili proglašeni budalama. Ovco, vrati se u svoje stado.
Kako je ovo samo teorija zavjere, niste ni svjesni. Ljudi su ovce i uvijek ce biti
\"zbog sumnje da je učestvovao u zločinu počinjenom u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu u maju 1992. godine\". Kojeg zlocina kreteni sa sa-x? Jeli \"napad\" bio na neprijateljsu vojsku ili civile? Mozda je JNA bila saveznik?
@Passarella....Metak u cjev i Glogov kolac ,jer ti vampiri neznaju drugacije da zive ,prvo sto bi trebalo u Bosni dodi kolac zabiti sto prije ,komu moze prici ,klempo sukjaga.
@pdd Naravno da je dobro ;)