Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dirnite jednog muslimana, zaklaćemo stotinu (100) srpske djece..................
e jado jadni nije ovo pakistan ovo je evropa konju civilizacija 21 vek dorate ...
Samo dirnite jednog muslimana, zaklaćemo stotinu (100) srpske djece..................
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucic dolazi da Bakiru kaze da se mane Republike Srpske i da gleda u svoje dvoriste,ne znate vi..
cetnitet je u BiH sine i sve to je nada avlija a ovaj cetalj da imalo ima obraza nikada se ne bi pojavio u Bosni dok se javno ne izvine i ne pokloni civilima koji su pobijeni u njegovo ime.
Ovaj covek je u pravu!!! Samo neka presing izvrsi i na svoje politicare,kod otkrivanja mesta,lica i nacina ubijanja Srba u BiH... Otvorite saradnju,ne samo za jednu populaciju nego za sve stradale ljude u BiH!!!
Vučića treba zaliti sa kantom punom gov.a.na, za dobrodoslicu...
vrlo pametno covjek zbori,svaka cast :)
Е не ваља вам ово фурање никако. Чуј, Србија агресор на БиХ. Добро што себе лажете, у нади да ће се неки Клинтон вратити, али немој те своју копилад дресирати у овом духу. Жртвујете своју децу свесно, то вас хоџе уче, дегенерици одвратни.
111tayson po tvom nema potrebe traziti kosti poubijanih od strane genocidasa :)?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)