Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej baaaaaaa mirneseeeee. Jebo tebe krmak m... u paksu. Takav krmak je i tebe napravio. Ko ti dade takvo pedersko ime. Cuj, mirnes. Mirneseeeeeeeeeeeeee, guzonjo naguzio se ti s ma....... svojom. Kako ti se zove mama, mozda: Miss pegeeeeee.. ili ?????? Krme vlasko.
Selam tebi Osmane moj. Zaklan ceto ne vrijedi ni pisljive bobe. Njihovi mrtvi pedersko, primitivni organizmi, zagadjuju nam samo nasu Bosnjacki zrak i zemlju. Prije slanja na ahiret - insallah - treba da im se povade svi unutrasnji organi. Bubreg na zapadu vrijede oko 15 hiljada €. Jetra isto, itd .... . Znaci, sto ga ba klati kad na njemu mozemo zaraditi para. To ih ocekuje u sljedecem ratu. I to ce biti vadjenje pod lokalnom narkozom u kicmu. Organi moraju biti friski. I nakon toga ih treba paliti u velikim pecima sa velikim dimjnacima na kojima se naaze veliki filteri tako da smrad ne izlazi iz njih i da ne snjezi usred leta. Pepeo koji ostane, zamolicemo amere da ga posalju na put po svemiru. ( ali u jednom pravcu ) Oni i jesu nebeski narod. p.s. za one druge klosare i gnjide rvate to isto vazi.
prijatna vam krmetina gospodo bosnjaci iz SDP
Cheto najebem ti se mamice malo prvo, pa ti onda seku opalim par puta,onda ti i tvoj stari meni popusite fino..
rvat, trebo bi nam obojici ovaj chetnik poklamfati, ali ja bi prvi da mu ga zavalim po sred grkljana ako ne zamjerash
MA VIDIMO MI DA SI NAM TI PAMETAN CHETO, VIDIMO UBIJAO SI DJECU I CIVILE, PRAVI JUNAK BIO JE OSMO NA RATISHTU SINE MOJ, VIDIO JUNAKA KOLIKO HOCHESH, PUNO IH KOKNO ISTO TAKO. HAJDE MATERE TI SE NAJEBEM, TREBALO BI TE ODMA SAD ZAKLATI, DA IMAM NOZ OD PAR HILJADA KM, NASHO BI TEBE OSMO I U CHICAGU JEBEM TI MATER ONU SMRDLJIVU. OPERITE SE JADOVI, SMRDITE NA LOJ
CHETNIK CHICAGO NADJOH NEKE OD TVOJIH KOMENTARA O TAMO NEKOM PARKU ITD. NEGO HAJDE KADA NAM SE VRATISH DODJI PA POPUSHI I MENI I MOM BRATU HRVATU (RVAT)
RVAT haahahh .. Mozes samo da dobijes kurac da izbijes oci ili noz od koga si pobegao .Cuj majmuna ostetu jebem ti mater a ko ce nama da plati odstetu jebem ti mater ustasku za onaj narod koji ste ubijali u Hrvatskoj . Terali nevin narod sa svojih ognjista.. Ljubite Amere u dupe sto su vam dosli.. Oluja hvali te se sa Olujom majku vam jebem sto niste vrsili Oluju dok smo mi bili u Hrvatskoj nego ste ko picke cekali da nam ujedinjene nacijenarede da se povucemo da nema vise potrebe da se ratuje nego dace oni da cuvaju mir,, A onda ste ko picke cim smo mi otisli napali narod majku vam jebem kukavicku ljubite onog SLOBU smrda u dupe sto nije dao naredjenje da idemo na Zagreb al smo vam poslali raketu na bele dvore samo da se zna da smo tu i dasmo samo cekali naredjenje da krenemo na Zagreb.. Al picka prodana kaze nemoze... Onda nas je UN bombardovao da se povucemo i da SRPSKA vojska napusti Hrvatsku inace jebali bi vam mamu po sred picke Sokacke..
dzabe im pomoc od amera. Kad srpski pederi udju u evropski uniju onda cemo da im trazimo novcanu odstetu. Necemo puno, oko 100 milijardi US Dolara. Tako cemo ih sahraniti. Jedva cekam da ih prime. Ako klosari srpski nemaju para kao sto nemaju, onda ima vojvodina u zitu, paprikam, lubenicama mogu i zene od 18 do 22. Jebo tursko robovanje koliko ce ova otplata trajati. E pa da vidim i cujem onda onu: Sprem te se cetniciiiiiii...... . Borit ce se slavni srpski pedercici po i na njivama vojvodanskim, protiv zita, lubenica, paprika. samo motika srbina spasava. Alah u Ekber. pederi srpski.
mora da očekuju neku crkavicu od amerike pa eto, mora se malo pakšu američki ljubiti i velike izjave davati... već viđeno mnogo puta, onaj pokojnik đinđić je isto tako radio a mladić još uvijek živi u sred beograda
krvati su toliko zadojeni mrznjom da u svom bijednom pokusaju "krvatiziranja" jezika vise i ne znaju sta pisu pa prave greske na svakom koraku.. A najveci izvor krvatizacije je FTV(fekalan tv) a u vezi same teme. To je lud narod i nemamo se mi cemu dobrom nadati od njih.
ako se ISPOSTAVI, 'bem vas nepismene
zivorad atanackovic babareska