Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZMITE TAJ SVOJ NAROD NAZAD;AKO IH ZALITE;NAMA SU NA VRH GLAVE
@Pipo Gdje si Pipice, magarcino stara! Pa ja nisam imao pojma da si ti tako potkovan znanjem. Sipas argumente kao iz rukava. E nek\' si rekao tom Beogradjanu kad su Srbi postali. Neka zna da su ih izmislili na berlinskom kongresu. I sta se on koji k.....k.....na nasim portalima. Ti si nas ponos, Pipo! Svaka ti je zlatna. Da nam samo ti pozivis i prokomentarises svaku vijest, nista vise ne trazimo.
i ja sam izmisljen ko i srpska genocidna nacija,samo da znate
kako mozete negirati proces islamizacije-ima ga svuda u svim balkanskim zemljama grckoj bugarskoj albniji-ostalim zemljama gde je bila otomanska vladavina u jermeniji kavkazu kod arapa-pa ni kod alanaca nije uspeo potpuno-zahvatio je dve trecine stanovnistva-i albanci imaju tri religije svoje katolike pravoslavce muslimane-ali i ocuvanu nacionalnu svest-ono o cemu je pisao mesa selimovic emir kusturica-pa i grci i bugari jermeni i drugi su valjda oslobadjali a nisu osvajali-idite ispricajte im to da su osvajali smejace vam se-gde isparise muslimani iz grcke bugarske rumunije-sta nije ih bilo?-istambul je do pocetka 20veka imao grcku vecinu-ajntrahtovi anali-bosanske povelje gde se eksplicitno spominju srbi-pisanja vizantijskog cara-hercegovina OD SVETOGA SAVE-papina korespodencija-povelje porodice kosaca gde pominje samo srbe i vlahe-kako to SVI ONI GRESE?-nezavisni izvori slazu se-u belgiji nije uspela integracija-ZASTO-imaju FEDERACIJU sada i krizu vlade-u irskoj isto
Pipo magare blentavo.
@Beogradjanin srbi su jedna izmisljena nacija na Berlinskom kongresu u devetnaestom vijeku! Kosovo-Dardania je odivijek bila Albanija pravoslavni su napravili crkve i manastire na kosovu kad je bila otomanska imperija-to im je bilo dozvoljeno ko slugama sto su sluzili turke srbi tj gruzijci-ukrajinci su dosli na teritoriji Bosne u sedmom vijeku preko Karpata,mora da su se tu zarazili krvolocnom drakulinom filozofijom pijanja krvi zrtvi! Srbi su bolesni i genocidni ima jedan vrlo mali dio stanovnistva koji su normalni svi drugi su nacionalno i bolesno orijentisani-opasni za normalan narod i okolinu! Bosna i Hercegovina postoji od pamtivijeka i OSTAT ce ZAPAMTi! @Tea SVAKA CAST tebi za tvoju pamet,logiku i toleranciju! BiH4EVER!
SRAMOTA DA TADIC JE PREDSJEDNIK SRBIJE A RODJENI SARJLIJA UMJESTO DA POMAZU SVOJU RODNU GRUDU ON NJU JOS CIJEPA.
DJUBRO TADICU NEMJESAJ SE U BIH NEGO DAJ PRAVA BOSNJACIMA SRBIJE .
Psssst, necemo da probudimo Beogradjanina. Dok on spava kao i Sarajevo, ja \"masiram\" Teu. Upravo sam joj ubacio \"sjeme\" nacionalne svesti. Tako mu i treba kada pije pivo. Pravi muskarci piju \"Lozu\" ili na Makedonskom \"Komovicu\".
Turci, mozete samo sami sebi da podudlate te porezane kitice! Uvijek, i zapamtite za sva vremena, uvijek cete dobiti po picicu kada krenete na srpski narod. Ako treba dovesemo vas do istrebljenja, vasom voljom turci sunetari!
beograd i tea grese-svud gde su bili muslimani sada su problemi-tenzie,sukobi razruseni gradovi bejrut naprimer kao sarajevo u sukobu decenijama ne godinama-hriscani arapi protiv muslimana arapa znaci tu je ocuvana nacionalna svest-u bugarskoj 60godia proterivanje muslimana za tursku kao neka razmena-80god u bugarskoj ponovo tenzije cak su hteli da im zabrane muslimanska imena i daju slovenska-sukobi grcka-turska okupacija dela kipra i etnicko ciscenje i naseljavanje turaka iz turske-zatim sukob jermenija -nagorno karabah-kasmir u indiji sa vecinskim muslimanima koji je uz to republika u fedeaciji -dali ima pravo na referendum neka badinter odluci haha-ujguri u kini-na filipinima muslimanskiseparatisti a u indoneziji hriscanski-u makedonii amerika ne forsira gradjansku politiki-nema preglasavanja albanaca iako je odnos 65-25 u korist makedonaca-srbi postoje i u nemackoj-luzicki-ima ih i u albaniji-postoje izgleda opsti uslovi nesto zajednicko muslimani su u svakoj corbi
Gdje je otisla Teo, Srpkinja...........islamske vjeroispovjesti ha ha ha.
PRIMA nek si ziv i zdrav javi se opet cesto sam na sax ...beograd to je nova tema otvoricemo i nju
idem da spavam....nastavicemo beograd
@ja Mislim na sve nas Srbe nebitno gdje zivimo. Svi mi dijelimo istu sudbinu. Ne mozes biti sebican i misliti samo na sebe. Ja zivim u inostranstvu. Da li to znaci da me uopste ne treba da zanima nista u vezi Srba i Srbije?