Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....i juče, i danas, i sutra,......nosićemo,ih zauvijek....❤
one su nase heroine one su nas ponos da ih Allah uputi na pravi put.Amin
umjesto "ubili su ih pripadnici paravojnih formacija Srpske demokratske stranke (SDS)", mogli ste krace napisati: ubili su ih zlocinci! neka im je rahmet dusi i laka zemlja bosanska :-(
novi izgled spoted.ba portala posjetite nas posjetite i nisteznali.com ako vec niste Hvala
Upitno veoma upitno, tko koga gdje
sigurno je da ti ja staru nabijem majmune retardirani
aaa pustili te iz bolnice za vikend
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pogledajte samo taj spomenik! Je li problem bio da ga se malo uredi, pa barem pred godisnjicu. Sve izbledjelo, prasnjavo...bas kao i ovaj grad i drzava. I zasto nisu otkrivene ubice ovih djevojaka? U danasnje doba se to veoma brzo moze saznati. Ko su i sta su?
Nisam upoznat sa ovim slučajem, može li mi netko reći je li o ovom slučaju ikada vođena istraga? Naime, godinama smo učeni kako su sarajevski Romeo i Julia ubijeni od onih sa brda, da bi na kraju isplivala istina o tom zločinu i zločincima koji su bili naši heroji. O data nikome ne vjerujem, pogotovo medijima.
*od tada nikome ne vjerujem,..
Ma ko ce ovdje ista ikome vjerovati... Ja sam musliman, ali brate Alija umjesto da je isao da pomogne muslimanima bosnjacima po Visegradu i Zvorniku, one se zabetonirao u Sarajevo i naredjivao ubicama poput Ramiza Delalica Cele da tako prepadaju srbe i da ih tjeraju iz grada... Mogu samo mislit sta se desavalo u ratu i sta mi sve ne znamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
KAP MOJE KRVI POTECE,I BOSNA NE PRESUSI!
..šta ima u zg?...u međuvremenu, odoh povratiti na tvoj "patriotizam"...
A da nije mozda Zagonđija :D ?
Nikada vas necemo zaboraviti i nikada necemo prestati govoriti o herojskom otporu gradjana/ki Sarajeva. Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci.
opstepoznata i opstepriznata stvar u svijetu kada se radi o poslu je da onaj koji radi mora biti zadovoljan svojim poslom inace ce rezultat biti slab. nadam se da je autor priloga zadovoljan!?.
Ja naslova samo ga narkoman moze suosjecat
...lažemo sami sebe, ko što smo se lagali i u onoj državi...
A šta očekivati od matore drtine poput tebe nego da ostavlja takve komentare, ti si konjno zadrta rekao jednom prilikom da su Sarajlije bježale od BBC-a kad je pala granata na markale i pobila sve one ljude eto kao da su to Bošnjaci bacili granatu. Zato nemoj da glumiš urbanog antifašistu kad si komotno mogao sa takvim stavom preci kod onih ološa na brdu, Da znam ko si leđa bih ti zalomio licemjeru jadni.
..nađi me, pa me zalomi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)