Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzdigla se hvala Allahu, koliko god puta da je oni sruse, mi cemo je uzdignuti! nek se zna, preko 600 dzamija je sruseno u ratu, a crkava? nijedna od strane ARBIH
@BilbordBosnjo Što mucaš fašisto jedna!
Da tako gradite tvornice kao dzamije bilo bi dobro. Ili oni crkve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
“Neću da sviram u gradu u kojem je srušena džamija” Milan Mladenović, kapa dole legendo
Lijep je ovo dogadjaj, ali nije pravda zadovoljena, sve porusene objekte bili oni vjerski, stampbeni, privredni, komunicaski, kulturni spomenici trebali su izgraditi rusitelji, oni koji porusise i poharase ovu nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu, to bi im bila opomena za sva vremena jer im nikad vise ne bi palo na pamet ciniti urbicid znajuci da ce ga sami izgradjivati ponovo.
Lijep je ovo dogadjaj, ali nije pravda zadovoljena, sve porusene objekte bili oni vjerski, stampbeni, privredni, komunikaciski, kulturni spomenici trebali su izgraditi rusitelji, oni koji porusise i poharase ovu nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu, to bi im bila opomena za sva vremena jer im nikad vise ne bi palo na pamet ciniti urbicid znajuci da ce ga sami izgradjivati ponovo.
Naravno nacionalisti zadrti sa obje strane su uspjeli i od ovog dogadjaja napraviti ruglo u komentarima.
Hvala Allahu Uzvišenom ali oni što su je pripalili su danas slobodni i ugledni gradžani genocidnog entiteta.
https://www.facebook.com/884283551645352/videos/988184491255257/ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dobro ovaj Turčin reče , kada vaša krv poteće , teće i naša..koliko smo uzeli vaših majki prve bračne noć,i ne zna im se broj...koliko smo kopiladi ostavili ne zna se broj...bravo turci......
DAVOUTOGLU MI SMO BILI MI SMO TU I MI CEMO BITI ZAUVIJEK TU.
poturice vole turke koji su ih okupirali i poturcile
Predivna je!
@supermrga jesi ti ozbiljan?
dzamija je simbol poturcenja ovog prostora...
sokolovic poturica kao i poturice iz 23%
Odrza ima Turcin predavanje u sred BL i Rudonji Dodiku i ostalim koji misle da bi im bez BiH bilo bolje. Svaka cast na govoru.
poturica drka na turcina
ne znam jeste li gledali danas prenos na tv-u... al dodik se ponaso krajnje neprofesionalno i nekulturno, bio je izrazito nervozan da se nije mogo ustimati na onoj stolici, nije aplaudiro, vrcko se tamo vamo, nije znao sta ce od sebe :)))
Svaka cast svakom poturicu koji se vratio srpskom rodu
Srbi pravoslavne, muslimanske i katolicke vjere opet u slozi