Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tema razgovora bila je uloga i podrška Svjetske banke razvoju energetskog sektora i iskorišćavanju energetskih potencijala u ekonomskom razvoju. Pa za sve što se može iskoristiti iz ove države svi su zainteresovani.Kredite će na kraju otplaćivati žiranti : brda, doline, rijeke, šume.
Ovakvi trećerazredni referenti u Razvojnoj banci i ne znaju nista bez MMF i WB. Obični seoski domaćin bi bolje vodio ekonomsku politiku od ovih skutonoša. Fujjj!
Svjetska banka zeli pomoci gradnju dzamija i islamskih centara u Federaciji...
Daju nam pomoc da im robujemo, a ne sto nam zele pomoci...Pa ce na kraju reci mi smo vam dali pare...