Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebao joj je hljasku zavezati da joj uši zvone dok je živa.
pa normalno došlo i njegovih pet minuta da joj vrati zlo koje je on aprema njemu učinila
trebo ju je qrtzem u loche
Nema gorih ljudi od onih što se izivljavaju na bespomocnim. Svi koji su u stanju da takvo nešto rade zaslužuju najgoru kaznu. Nacija i spol nebitno, samo je ljudskost bitna a nikad da to shvatimo.
U Odzaku su samo i bili HV i HVO! Grozno i nisko je muciti bezmocne ljude. Btw, nek je ona kako ju nazivas bali.nku.ra, ti kao dezurni hater prema Bosnjacima mora da si bio balin(ova)KVRVA.
@ofajla Kada ce te ti i drugi \"pravni eksperti\" sa klixa skontati da kod nas nema dozivotne? Ucite, zavrsite pravo, polozite pravosudni pa budite nam sudije aBd i onda lupajte kazne po 45 godina...da vas vidim na djelu, a ne iz supljeg u prazno...
trebala ga je dokrajciti kad je imala sansu
Taj HVO je bila jedna od oružanih formacija na teritoriji BiH koja je poslužila da vas onemogući u stvaranju Velike Srbije. Nije čudo što HVO nazivaš smećem, sad nemate Veliku Srbiju.
Koja je to kravetina koja se izivljava na nemocnima. Ko li rodi takvu hajvanusu. Dozivotna i zdravo.
Budala , papirima. Ja bi njoj vratio sa KAMATOM.
ugaziti u beton balinkuru ! a i taj HVO (ako je to uopce HVO?) , cemu mu je sluzilo to smece ?!
malo sam uznemirena ccc i plakala sam :(((( mammicu ti natakarim tek ces biti uznemirena
\"Nema potrebe ovakve svjedoke saslušavati, dovoljno je pokazao na šta je sprema\" - Nema potrebe se ni njoj suditi, dovoljno je pokazala na šta je spremna...tako da, u zatvor ili na vješalo odmah...mada bi najveća kazna bila dati je njemu na rasolaganje...eto ti pravde za sve
udri k.u.r.v.u zlikovacku
Ništa to nije. Ne mogu papiri po glavi nadoknaditi ono što je on prošao. On je sheban za čitav život i to je najvažnije. Ko ga je tjerao da glasa za Martića i Babića, ili da ostaje s njima. Dobio je što je zaslužio.