Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gde si, bre, Nerko se.rko...igrao bi se rata...jes kad bi sacerao malu kolonu u sokake i mahale, a odnos snaga bio 1000.1, a Nerko? A kad dobijes po nosu, kuku, help Baznia...ugrozeni narodi...cuj ugrozeni narodi, ljudskoj gluposti nikad kraja!!!
@istina \"Medjutim mogao bi uskoro da \"razgulis\" iz te dijasporee... Pocni da se brines... \",\"Zaborav ti reci da ti je ime Nerko, i da previse pricas pod raznim Nick-ovima, a LOCIRAN SI.. Pocni da se brines.. \" ....ee poserem ti se ja na te tvoje sposobnosti lociranja kada ti mislis da sam ja u dijaspori.....da pocnem da se brinem???- prejak ti je komentar....heheheee
Ma svi u toj vojsci su bili nevini mladici A ko je to pucao iz kasarne na Sarajevo, glupani? ARBIH? Pricajte vi te hebene bajke po forumima Glasa Srpske, dusmani retardirani.
glup si da bi razumijo patriotazim, svi smo mi ustali (i ustacemo) da branimo bosnu i hercegovinu i njene gradjane od velikosrbijanske ideologije, za tako nesto ne trebaju novci, samo treba ljubav prema domovini, da volite ovu drzavu bosnu i hercegovinu a ne susjedne drzave onda bi mozda mogli skontati sta je patriotizama i da se patriotizam ne mora placati - ovako vi ste samo srbocetnici ciji jedini cilj je haranje po bih, klanje i kradja
Ocito hodzicu Aliju nisu uzimali ni sasvim ozbiljno ovi zapadnjaci. Kako rece onaj general Mek Kenzi, nikada nista gore nije vidio od Ganicijevog djela u Dobrovoljackoj, nikad mu nije vjerovao. Pitanje koje treba postaviti Zapadu, kako bi oni reagovali kad bi njima poceli raditi isto sto su poceli raditi institucijama zajednicke drzave prije svakog priznanja tih banana drzava? Da li bi oni dozvolili da im ubijaju vojsku, napadaju domove i kasarne, blokiraju, hapse, ubijaju civile? Kako? Da li bi oni drukcije reagovali, postavlja se pitanje? Ipak, jna je digla ruke i odleprsala u Srbiju, a vi tamo ostanite sa divljacima i divljackim vojskama, ebite se. Fino. Tako, dodjose divlji, istjerase pitome, to je jedina istina!!! JNA je bila pitoma, kulturna i civilizovana vojska, u odnosu na sve ove divljake pustene iz zatvora i pokupljene sa ulica!!! Mozete im samo mahnuti, pozdrav, znamo svi da 50% Bosnji jos ima tetovaznu jna na podlaktici.
@no_name Zaborav ti reci da ti je ime Nerko, i da previse pricas pod raznim Nick-ovima, a LOCIRAN SI.. Pocni da se brines..
@no_name Necu se osvrtati na tvoj komentar jer je ocigledno da se radi o komentaru koji je napisala isfrustriran balijetina puna mrznje prema svemu sto nije islamsko, samo cu ti reci da ja TVOJU MAMU NECU DIRATI jer sam civilizovan i normalan covjek, a da nisam vjerovatno bih ti rekao da CU TI MAMU OSTAVITI DA SE PSETA UCE NA NJOJ... MEDJUTIM MISLIM DA JOJ JE JADNICI PREVISE I TO STO JE RODILA JEDNU TAKVU DZ U K E L U.. Nema nista od HISLAMBOSNE...N A G U Z I LI SU VAS GANICI, SILAJDZIC, IZMETBEGOVIC I ZAPAD I STRPALI VAS U TOR OD 22% BIH TERITOIJE, ALI TO TEBE NE BRINE JER SI TI ZAZDIO U DIJASPORU I OTUDA SERENDAS.. Medjutim mogao bi uskoro da \"razgulis\" iz te dijasporee... Pocni da se brines...
Potpisujem .... Aloo bre vlasadijo prestanite da se potpisujete ko istina I da govorite o istini jer vi to ne posjedujete Turci su vam taj cip izvadili nego fino molbu u Istambul :))
Da li je sasvim korektno ne staviti se pod komandu Alijine vojske? Jeste, pa nek oprosti Zapad, ali nek njima malo urede drzavu u stilu Alijine Islamske Deklaracije, gdje stoji: \"Nas cilj-islamizacija muslimana, Nas moto-boriti se\". \"Grandiozno djelo Titinog tucaca kamena zbog islamizma, hodza i moj kli.nac od politicara, nena obicna. Neka zapad sebi stvara takve drzave i takve \"demokratije\", al bez nekih ovde koji imaju malo mozga.
Srpski narod je ponosan na Srebrenicu-to je legitimna akcija protiv legitimnog neprijatelja-slične akcije je trebalo sprovesti i u Goraždu,Sarajevu...N.O.Ž Ž.I.C.A. S.R.E.B.R.E.N.I.C.A.! vozdrica!
Kao, neko placao ove, pa i Ganicija je neko placao i vase razuzdane ubice i paravojske koji su se srucili na neke tu, zapaljivim smjesama, molim te, krenuli da pale...zapalim vam mami, ko je vas placao!!! Treba vama traziti pare za sve one sto su ostali bez posla i domova, rasturene porodice od triglava do djevdjelije, bez penzije, zdravstvenog i socijalnog osiguranja, nake.njam vam se na Ganicija i Alijinu Islamsku deklaraciju, na prvu od dvije stranice, ne racunajuci korice, njegovog poganog djela!!!
@istina mamu ti jebem...nisu pruzili otpor??? nisu zato sto ste opkolili citav grad i mislili ste se u njega samo usetati i spojiti se sa svojima u kasarnama koji su bili do zuba naoruzani i samo cekali vas sa brda da sidjete i onda da pocne dernek odnosno klanje po mahalama....ali niste uspjeli, cetvrta silo evrope, protiv hrabrih sarajlija koji su bili i muslimani i pravoslavci i katolici....jos ste dobro prosli da nisu svi pobijeni do jednoga koliko je narod bio bjesan i kivan zato sto ste nas opkolili, \"nasa armija\" oko citavog grada....treba da slavite sve ove gore nabrojane generale ARBiH jer su vam spasili tu mladost....ja da sam se pitao, sve bi vas pobio jer vi samo taj jezik razumijete, stoko prokleta....\"nebeski narod\"- karina moja
MI SMO GANCIJEVI CIMERI U ĆUZI U LONDONU,JA-OMER I NAŠ TREĆI CIMER MU SE POTPISUJEMO NA BULJI SVAKI DAN.TRPAMO GA SAMO TAKO.ON ŠIRI BRATSTVO I JEDINSTVO IZMEDJU NAS CRNACA I BELACA,IZMEDJU JAMAJKE,KONGA I BIH!POZZ IZ LONDONA.
sta li falsifikatori historije imaju reci na ovo? ja samo mogu reci da je istina i historija jedna - u bosni i hercegovini je bio rat koji je prouzrokovan agresijom srbije i inutrasnjom agresijom-izdajom bosanskih srba a kasnije i bosanskih hrvata, za one koji ne znaju sta agresija znaci na bosanski odprilike znaci - KAD TI NEKO PRJETI DA CE TI NANJETI ZLO AKO NESTO URADIS PROTIV NJEGOVE VOLJE A ONDA TU PRJETNJU PRETVORI U DJELO.... to bi bilo to idemo dalje SRBE NA VRBE mah,mah
silajdzic i ganic i armija bih su jedini legalni predstavnici republike BiH i branili su medjunarodno priznatu zemlju i clanicu UN-a i svi argumenti su na njihovoj strani. sve ostale - vrs, jna po defaultu su agresorske i zlocinacke - jasno cijelom svijetu osim budalama. zato im i hag sudi kao zlocinackim udruzenjima a armiji BiH ne jer je jedina legalna i odbrambena