Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strani drzavljani i strucnjaci su dokazali da je pijaca granatirana sa polozaja muslimana tako da o ovoj otuzbi mogu samo da ga povuku za .... Ako niste upuceni jedan od vodecih strucnja EU je radio uvidjaj i rekao je kako granata nije pala sa srpske strane a istog tog strucnjaka je NAS HEROJ POZVAO U SVOJU ODBRANU.
PAMTI PA VRATI BOSNJACE ! Sto vise vrijeme prolazi pripremaj konacni cin, sve serve preko Drine i Konstrukcija Bosnjackog zida , Drina ce biti granica !!
PAMTI PA VRATI BOSNACE !
nikad necemo biti kao srbi.
treba na markalaMA*
vala smo se napatili i ogromne zrtve podnijeli da bi obnovili drzavnost jedine nam domovine koja nije bila nezavisna od pada pod Osmansko carstvo.