Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta li je ovo Mile večerao pa došo tobe
Lider u svim pogledima. Uspio je od brodske rafinerije napraviti giganta, uspio je napraviti 3M KM vrijedan šljivik.
Mozemo da ga ne volimo , preziremo , pljujemo i ne znam sta sve da mu govorimo , ali jedno je sigurno da ovaj covjek ima nesto u sebi kao vođa i da sve sto je govorio bilo je jasno i nedvosmisleno , a tako je i radio , bez ustezanja i uvijanja. Steta je samo da ovakvog covjeka BiH nije uspjela izbaciti na lidersku poziciju.
Licemjer. A kako onda taj isti ide u srebrenicu i umjesto 11 jula da oda počast žrtvama on u predizborne svrhe negira genocid. Sramota za njega i srpski narod. Slaba je njegova vlast ako na tim stvarima dobija glasove. Primitivizam i nacionalizam i nakon 20 god.
komentar od 00:32 nije moj,ja ne vređam! i ne psujen!
ti si toliko siguran u svoje riječi da moraš izlaganje završiti sa vrijeđanjem? eto ti si kao prebrojao muslimane koji su poginuli na vukovaru? vjerovatno je bilo i nesrba koji su pod prisilom morali biti tamo. a kad si već poginule spomenu, ja te uvjeravam da je onih tvojih 1% srba ostavilo kosti u tom gradu.
Dok bosanski forumi spominju Srbe i Srbiju, do tada cu ja biti tu da vam vratim pljuvanje po istim. A ja zivim u Beogradu i ne primamo Srbe iz RS jer ih neka kod svojih kuca u svojoj zemlji. I nisu oni Bosanci nego Srbi. A u Vukovaru su ginuli i Muslimani u JNA budalo na kvadrat
Ma ye*em ti srbiju, sta se javljas na BiH forumu, pi.zda ti mate.rina? Idi na tvoje \"serbske\" saytove, ako te priznaju kao serb......Vi ce te za njih uvjek biti Bosanci!
pogledaš broj stanovnika srbije 91.g., zatim izračunaš 5% od toga, negdje pročitaj koliki je bio broj vojnika na vukovaru i to je to,brale! a ti odmah budalo,glupane, a ako ti je vrijeme dragocijeno zašto ga prosipaš na ovoj stranici?
Ti si glup i ni sam ne verujes u svoje nebuloze, ti si ih prebrojao. Sikter u svoj cumez, nisi vredan mog vremena
a ja ti upravo kažem da je SAMO vukovar napadalo minimalno 5% srbije
Budalo,upravo ti rekoh da nije ratovalo vise od 1% Srbije
Ja se gnusam zlocina u Srebrenici, to je mrlja na mom narodu. Ali isto tako pocinioce ne prihvatam i zelim im sve najgore. Takodjer i Srbima koji to odobravaju. Imate i vi Muslimani svoje zlocince, procentualno isto toliko. Sto se mene tice, proklet svako onaj ko je mogao ubiti pre svega dete, a onda zene, starce i zarobljenike, ciji god oni bili. A na frontu,Boze moj, koliko ko ima srece. Za sve ostalo u potpunosti podrzavam NAROD REPUBLIKE SRPSKE
zaboravio si lavove spomenuti!!
100 dana vam je trebalo da zauzmete vukovar! šuti mišu!