Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Bošnjaci uporno republikosrpčad nazivaju fašistima kad su RS stvorile Socijalistička Partija Srbije, UDBA, SANU i JNA, a istom vlada socijal-demokrata Dodik?
''njemački fašisti'' HAHAHAHAHAž Italija - fašisti Njemačka - nacional- SOCIJALISTI Rusija i SFRJ - komunisti Nije tako teško za naučit
Svijet slavi dan pobjede, samo vi sa prljavom savješću dodajete i to 'nad fašizmom' al džaba, Molotv-Ribbentrop će vas jebat za sva vremena ;)
1600četnika za dva dana ubijeno na Neretvi hvala Bogu......................
Dok antifašisti slave jednu pobjedu nad fašistima, ovi su se u međuvremeno već sto puta revanširali.
...kad mi ovdje potomci poraženih u WWII slave 9. maj, lijepo bi svašta rekao...
trebale su svabe ostat nijedna cijena koju bi platili nebi bila velika u odnosu na kretena koji nas kradu vec 20 i kusur godina.....sve postenjacine....vizionari....pregovaraci....heroji.. svabo je Bogovska nacija i uvjek ce bit !!!!
Najveca ironija je ta da je u rs-u neradni dan... Fasisti obiljezavaju dan pobjede nad fasizmom a oni zauzeli pola tudje drzave paleci,silujuci, koljuci i ubijajuci... Ovaj zadnji rat vam je bio zadjnje sta ste uradili... Sad je red na nas da ukidamo entitet koji lezi na kostima ubijenih muslimana i silovanih zena.
Uvlace se u dupe strancima al dzaba im to svako zna kakvi su
Rece cetnik ciji su se preci borili protiv NOB-a hahahaha. Eno cak imaju slike kako i tad cetnici kolju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ама све иде. Гледао сам неке филмове где су црнци каубоји.
...a chetnici u partizanima...
Ma Njemačka se nije nikad predala, nego je napredovala i ekonomski porobila narode Evrope!! Eno vidite šta rade od jadne Grčke....
Hvala partizanima na slobodi koju su nam dali :) .