Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela Republika Bosna i Hercegovina i zivio nam Naser Oric. Ako je slucajno kriv za zlodjela koji HAAG njie obuhvatio onda nek odgovara za to u svojoj drzavi RBIH. Samo treba imati na umu da je usrana srbija organizator genocida u RBIH sa ciljem da se unisti bosnjacki narod i tako da ostvare cilj stvaranja velike usrane srbije, a posto im nije opalilo sad su presli na drugu taktiku - i zna se koju...
bosnjak sam, al mislim da svako treba da odgovara za svoja djela... oric je oslobodjen u haagu, ne znam koji djavo srbija hoce... sve u svemu... vucicu, mozes dobro da ga se naglabas tim svojim usnama... cetnici na aparatima...
Ja sam braco bosana. I hercegovac kao i ti, samo ustav me prinudio da.kazem da.sam bosnjak
Za DOM spremni
kako ovdje neko kupuje kredite i zalaze se komsijama...licemjerstvo na djelu
Srbija je prekrsila medjunarodni ugovor sa BiH. Traze izrucenje Orica za ratne zlocine da mu oni sude a potpisali ugovor sa BiH da svako svojim drzavljanima sudi za ratne zlocine...Nek posalju skorpione u BiH da sluze kaznu u Zenici pa nek im daju i po 5 godina kazne jer u Zenici ne bi bili zivi duze od 5 sati
A zasto bi se Oric kao gradjanin koji je dostupan u svakom trenutku pravosudnim organima BiH izrucivao njoj?Koji mozak je to zahtjevao.Oric se jednostavno treba samo pustiti da se vrati u svoju zemlju.
Posetite tip ligu http://globalbet.cogia.net/
Srbija - ruglo zbog kojeg ispašta cijeli Balkan
Treba vratiti komadanata zasluzio je ajmo politicari i ajmo Bakire vrati Nasera u njegovu jedninu domovinu Bosnu za koju se i borio.
Munira Subasic, neumorni borac za ljudska prava https://www.youtube.com/watch?v=0gwmQTEQ0mI
Sta ce on u Svici? Otkud pare? Reketas i SDA podobni clan. Ova sva hajka je da ne propjeva istinu iz rata. Budimo realni.
https://youtu.be/EXpywAcPMC0?t=29m27s hahahahahaha
Osafunjaš li se po đeđeđe? hahahaha
https://youtu.be/EXpywAcPMC0?t=29m27s
Bice oslobodjen a srbija moze da se pushi.Pa nece jedna Svicarska zbog radi jedne srbije praviti svjetski presedan pa sebe izblamirati pred svjetskom zajednicom.
a sta ce se desiti s oricem ako ga uruce srbiji?
nisam za rusenje mostova ili za ubijane ali bi napravio izuzetak sa srbiom i porusio sve mostove i odstranio bilo kakvu vezu sa srbiom na svim osnovama oni nama ne trebaju i podici mrtve straze i zidove kao kinezi totalno ih izolovati zauvijek to su pogan kakvi jos svijet nije vidio a polako pocinju da svataju kakvi su kao nacija GENOCIDNA
Oces li poslat iz sveCke ili dojclanda (gdje li se vec nalaziš) materijala za zid taj. Valja maltera, cigle, armature potrošiti, duga je Drina buragere.