CIN-ova priča
0
Svi premijerovi stanovi
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko je samo dobio para za blokiranje i skrivanje vaznih dolkumenata,dosijea,blokiranja odluka u plan unistenja drzave Bosne i Hercegovine;spiricu genocidni kad tad ti ces odgovarat pred sudom ZAPAMTI! BiH4EVER!
Tako ti Špirke, a Bake naš ima samo parking za 300 auta na Marin dvoru! A prito je prisvojio i zemljište Slovenia-lesa!! Svaka vam čast! A ti stoko crkni i smanjuj penzionere jer im je tako rekao MMF!
bolje bi mu bilo da mu dodik gurne prst u pakas da mu se vrat malo ispravi.......
Idioti zbijmo svoje redove.Ne dozvolite da nas zbune pa da ne glasamo za ovakve,sa svih strana, postene lopove.
Ih, pa nije strasno, volio bih da mi neko objasni Bicakcica i pogotovo Silajdzica za koga se zna da je bio prije rata goljo, a sada - vlasnik banke?
Ako ti stvarno vjerujes da je u ovoj zemlji covjek u stanju postenim radom (i to mahom \"autorskim\") zgrnuti tolike pare i imovinu za 4 godine onda bih te rado zamolio da mi posudis neku kintu da si kupim pljeskavicu. Vracam pare u utorak. Pera Zdera
sta cete poduzeti? evo krade vam pare iz dzepa, pred ocima, pokazuje vam da to moze i da ce to nastaviti raditi. a sta cete poduzeti vi? NISTA! a onda cete se zaliti da vam oni u RS ruse drzavu... VI svojom ljenoscu ovu drzavu jos odavno rusite, daleko srcanije i ozbiljnije od onih iz RS-a. sa RS-om cemo lahko, al sta cemo sa vama stoko neotesana?!
Naravno da je bogatas! Sta ste vi mislili? I svi su oni bogatasi na racun bezakonja i nacionalne mrznje koja pogoduje tom bezakonju u drzavi! I trebaju svima da izlistaju imovinske bilance da se vidi ko sta ima!!! Imamo pravo na to, samo sto smo mi poprilicno primitivna i zatucana sredina koja funkcionise po principu \"navikni se na postojecu situaciju\" isl! Samo ne znam sto Bicakcica stavljate u isti kos sa ostalima? Budimo realni, covjek potice iz bogate obitelji a ostalo sto je stekao, stekao je svojim znanjem. Javna je tajna da su covjeka upravo ovakvi LO.PO.VI (ne mislim na srbe!) sklonili jer se nije uklapao u milje! I dan danas mu rade o glavi! pozdrav
Pa i nije to neka lova. Skontajte koliko mu ostane dok sve rezije i kredite poplaca! Mora i on nekada pivu popiti ne samo sherbe. Trebalo bi to malo pojacat ipak je on Premijer, ne moze ni ziviti kao uhljup hehe
marsovac.......Šririć je Premijer BiH.....tj predsjedavajuci vijeca ministara BIH
Ovi kako su napisali, staro, novo, ispada da covjek ima pola federacije, pola rs i pola srbije. Aman, zaman...prodao covjek u federaciji pa kupio drugdje. Da on ima toliko, vec bi ga jurila: sipa, sve vase javne i tajne policije, cia, ohr, pitaj boga ko...kad jurite dodika za pepeljare...ehhh...nego, nesto ne vjerujem da tu ima ista osim zelje nekog novinarcica da malo keenja...i potpali glupsone i lezilebovice koji dezuraju cekajuci ovakve vijesti...glupost...uzgred, malo reklamirate gradjevine po BL...cijela BL izgleda ovako, uzgred...radi se, gradi se...
Gazio bi Nikola, al\' su mu.da piccola....... i ciji je on premijer, koliko znam to i nije njegova funkcija, upotrebite prava nazive klocevi.
mamu mu ebem srpsku
Mene vise interesuje kakav stan ima Nazif Gljiva.
@UPM - a ne pricate ono sto ste mu prijetili smrcu, barem ce sad imate veliki izbor za skrivace od majmuna koji mu zele nauditi, ali nebrinite, Srpska i Srbija ga nedaju ;)