Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Puf, puf Pored toliko većih idiota u ovoj drzavi ti kritikujes Komsica i Zlatka. Nesto kontam, vjerovatno i ti spadas u većinu!!!
Joj Zlaja dina ti ohladi sa nebulozama...i ti i onaj tvoj zombi Komsic. Pa ako netko nema prava da moralise u ovoj zemlji onda si to ti i tvoja garda poslusnika.
Cestiti ljudi iz SDP-a. Kako je moguce da su sva 23 kandidata za predsjednika odustala? To je sramotno! Nemojte dozvoliti da jedan covjek-Lider unisti stranku! Dignite svoj glas ljudi, inace cete izgubiti bilo kakvu vjerodostojnost!
Vi morate svakom loncu poklopac biti.