Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto mu je plan sa Fahrom pa sa Čovom propao, ostaje mu jedino da poljubi Sultanu ogrtač na Bosforu i nada se milosti vladarevoj, ali slaba šansa.
Sžaba ide populistički, džaba mu sve, dok se on uvlači Erdoganu i ostalim u čmar, Dodik i Suljo se dogovorili da ga pošalju niz kanalizaciju, kamo idu sva g o v a n c a ovog svijeta.
dobro me pocjetio, da pitam GDJE SU SADA ONE STOLCE? to se sve kuplo od naši para a haris hin spisko u ćetnićkoj domovni i još poslje hin prodo ko zna gdje i opet uzo lovu ne more to tako
Ovaj brko isti moj babo,alla\'a mi.
Evo sta je rekao RAOVAN; http://www.kurir-info.rs/irski-oficir-armija-bih-naciljala-markale-clanak-464624 Stici ce vas sudnji dan, istina se nkada nije sakrila pa nece ni ova.
Pa znam da je kurir Brisela i NY ali ciji ce drugo biti kurir. Mala smo mi zemlja da glumimo neku silu. Ne mozemo sami da opstanemo kako treba(ne mislim na rat nego npr. nemamo ekonomije, nema nikakvog sistema u drzavi) a kamoli da glumimo ucitelja svjetskim silama. Normalno da igra kako jaci kaze, politika je k.... A ciji je Tihic kurir? Sta je to on uradio? Jel otisao ikad u neku islamsku zemlju (kad je on eto kao neki musliman iz muslimanske stranke) pa pokusao pstici neki dogovor o ulaganju u BiH ili dobiti neki povoljan kredit? Pa cak pokusati napraviti neki dogovor da nam se gorivo daje malo jeftinije ili slicno. Nista nije nemoguce. Od rata je u BiH ulozeno oko 28 milijardi dolara a razultata nigdje! A ima nas kao jedan veci grad. S tolikim parama smo trebali biti sasvim solidna evropska drzava. Bar nesto kao Slovenija.. a mi zadnja rupa na sviralu..
Ja pretpostavljam da zvaničnici Turske vrše pritisak na Lagumdžiju da nekako se ostane u koaliciji sa SDA.....da se izglade odnosi. Ne vidim šta bi drugo bio povod ove posjete Turskoj. E sad zašto Turci vrše pritisak, ako vrše, vjerovatno Tihić zna.
Slučajni prolaznik je samo KURIR,Brisela i NJujorka!
Pricajte vi sta hocete ali Lagumdzija je kao ministar vanjskih poslova bar malo vratio ugled ove drzave.. Normalno da ce glasati za prekid rata u Siriji, jos je i B.Izetbegovic rekao da je pokusao dobiti Radmanovica ali da nije dobio odgovor iz njegovog kabineta. I rekao je Lagumdziji da glasa kako glasa Eu. Hocemo u EU a da glasamo protiv. Jeste li vi normalni? Bio je Lagumdzija i a skupu Islamslih zemalja, na sastanku sa Hillary Clinton i sl. Ko se iz BiH sastaje s takvim politickim velicinama iz svijeta. Dodik daje milione na lobiranje i kad napokon ode u Ameriku opet ga niko ne sljivi ni 2 posto. Drzi neka predavanja na fakultetu.. Ja vise volim vidjeti skolovanog, pametnog, koliko toliko mladog covjeka na poziciji MVP nego starog Tihica koji ne zna strane jezike..ili Dodika, Kalabica i tu klapu..
a u PM !!!!! stvarno ste dosadili vise sa Sirijom i ta veza Sirija -Bosna.....nide veze !!! sta ovi turci i taj edrogan kak se zove vise sereee......Turci su vrsili genocid nad Armencima....Turci su vrsili etnicko ciscenje i napravili jedan fasisticki entitet tamo na Kipar
Jos jedna prica jadnih ljudi,koje god da su nacionalnost,vjere itd itd..i jos po koji put ce se ponoviti genocid,ubistva neduznih ljudi.. :/
suljo ponesi vazelin
Koji je ovo licimjer. Lagumdzija ti si rak rana BiH, zato bjezi iz politike.
Zlatanu isteko rok trajanja, vakat da se pusti voda iz vodokotlića.
LAGUMDZIJA S SVIH JAVNIH POZICIJA POD HITNO MORA DA ODE, I IZ MIPA I S FAKULTETA TO JE KRIMINALAC I LOPOVOC!!!!
Ahmete dovedi ga tobe.
mi se nikada nećemo odmaknuti od rata. pa i u ovom članku posjete zvaničnika naše zemlje turskoj, umjesto da čitamo šta su dogovorili na ekonomskom planu mi čitamo o karadžiću i mladiću. pa jesu li ova dva čovjeka razgovaralo o ičemu drugom osim siriji i ratu u bosni????????