Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko spasi jedan zivot kao da je spasio cijeli svijet respect momci
nisu okrenuli glavu i pokazali su svoju ljudskost, uz malo hladne vode zbog dobrog djela koje ce ih pratiti citav zivot. svaka cast!!
@Pnetobom ti si onaj krivi pretobom??? :)))
@skytech vakom "poslu" bi mnogi okrenuli glavu il zbog lajka bi snimili situaciju. nece ovo bas svako. :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitat ce vas Sead Muratovic dokle ste sa skolom i kakvi ste sa engleskim i reci ce bice nesto za vas vojnike, mora se nesto rijesiti. Hocu reci, da ste to odradili sa odgojem iz kuce i svaka vam cast. Ministrica vam moze i cin dati bez konkursa ali pita se ovaj nesposobni Muratovic jer zbog njegovog loseg vodenja personala vojnik je lose zanimanje. Pozdrav od VP.
Zakonska obaveza je pomoći unesrećenim...u svakom slučaju čestitke momcima.
Sta je sa ovim nasim putevima u BIH? Malo malo, pa neko u rijeci! To treba hitno popraviti, staviti ograde, sta ja znam...
Svaka cast.
Cestitke na spremnosti, znanju, strucnosti i humanosti! ;) ;)
..aferim, momčine.
Fala Bogu sreca u nesreci, vazan je ljudski zivot a auta ce biti, cestitke spasiocima
Kako li je uspjela dole sletit :/