Potencijal zemlje je neiskorišten
106
Svetlana Broz: Vjerujem u perspektive BiH
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila si danas sa tadicem dodikom i kustom u visegradu vidjeli smo te
J.e_be.m li ti majku komunjaristicku, j.e_bo ti dedo svu familiju i svima koji ga slijede, umrite stoko!!!
ovi gornji komentari su dokaz zasto nam je drzava u kuvcu... dok god mi gledamo KO je sto rekao umjesto da iz kazanog izvucemo pouku bice nam ovako kako nam je... PORUKA JE JASNA - OTPOR STOKO!
Da li smo mi isti narod? (DA-like,NE-dislike)
Pa i u skoro svim zapadnim zemljama ca. cetvrtina stanovnika ne smatra zemlju u kojoj zivi kao svoju, za koje desetljece se taj procenat povecati....jel\' onda trebamo i te zemlje cijepati? Ma daj....Mali ljudi i njihova misljena su tako nebitni....
Ona je obicna propala opajdara, koju niko nece, vec se vuca po Bosni i ko fol pametuje.Nije vrijedna nicije paznje, nego samo ovog portala koji propagira komuniste.
svetlana se praska pravo
gojer je ustaski diverzant
jok mislio samna marinka prvaka zenickog kazalista
cuj harisa pa nije valjda grada na mene mislio
cuj grade gojera kakav homoseksualni lobi nije valjda na mene mislio
Preporucujem da gledate ponedjeljkom na HRT 1 dokumentarni serijal \"Jugoslavenske tajne sluzbe\". 30 aprila u 20,30 sati je GOLI OTOK.
Svetlana, nabijem i tebe, i djeda ti, te kompletnu komunjarsku bratiju na \"kolac\".
SMR.T SRB.O-ČETNI.CIMA I USTA.ŠAMA. SM.RT VAŠIM ROD.ITELJIMA FAŠI.STIČKIM I VAŠ.IM POKOLJENIMA. KOMUNI.ZAM YEA, DEMOKRATIJA U KOJOJ 6 FAMILIJA JEDE ZLATNIM KAŠIKAMA A OSTALI SE VODAJU KAO OVCE
SMR.T FAŠI.ZMU SLOB.ODA NARO.DU
KLIX - SARAJEVO X Zasto ne objavljujete komentare, bando komunisticka !
Zašto niste objavili moj komentar?