Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Sven ! Jako dobra vijest ! Cestitam !
hahaha nek malo i UN osjeti kako je kad ih sila.jdžićevac sil.uje
OVO BI TREBALO BITI NA PRVOJ STRANICI VELIKIM SLOVIMA. VELIKO PRIZNANJE ZA G. ALKALAJA I BOSNU I HERCEGOVINU.
zna se koje ovaj i šta je gura ga čifutski lobi jadna evropa sa ovakvim ljudima
ZASLUZENA JE DOSLJEDNJA POLITIKI KOJU JE SBIH VODILA DOSLJEDNA POLITIKA LIDERA NAJBOLJEK PREDSTAVNIKA NE SAMO BOSNJAKA NEGO BOSANACA I HERCEGOVACA!!!! A TO JE DR. HARIS SILAJDZIC!!!! ALKALAJ CESTITAMO JA SAM SDP AL KAD SAM VIDIO SVOG LIDERA LAGUMDZIJU KAKO UREDJUJE DNEVNIK SVE JE PALO U VODU!!!! LAGUMDZIJA FARSA, HARIS JE 100 KLASA !!! BOLJEG NEMA SUPER I SAFETA STE SE OCISTILI ALI IMATE IH JOS POMETITE IH!!! VI STE BUDUCNOST BIH S HARISOM SILAJDZICEM SVAKA CAST JERLAGICU GO GO GO !!!
Manje više ste upravu, samo jedna mala digresija. Sven Alkalaj je jevrejin samo onda kada treba da uzme neku političku funkciju, i tada se \'\' prodaje \'\' kao Jevrej. U intimnim krugovima međ svojim prijateljima i familijom se deklariše kao Hrvat!
Sad će on da radi na sahrani takozvanih država i njenih glasovitih Seljančica .
Cek jel to onaj koji je pijan vozio kod bivse americke ambasade, udario drugo vozilo, i lagano zbrisao??? Ili je to onaj koji je sluzbenim automobilom, za vrijeme radnog vremena, skoknuo malo do mora, bucnuo se, i onako u gacama mokrim sjeo u sluzbeno audi vozilo???
UHUH, ŠTA ĆE REĆI DODO ! UHUH, ŠTA ĆE REĆI DODO ! UHUH, ŠTA ĆE REĆI DODO !
Covjek je kao ministar vanjskih poslova BiH obilazio mnoge drzave, radeci svoj posao u interesu BiH a vrijeme ce pokazati koliko je dobro radio..Lagumdzija trosi vrijeme na blentava putovanja po Banja Luci, Sarajevu, Brckom..i usput onako uredjuje dnevnik FTV
Ekonomski su mu uspjesi u BiH na zavidnom nivou, sad je red da to podijeli sa ostatkom svijeta. Posteno.
E bas mi je drago. Prvenstveno zbog Avaza i FTV koji su se utrkivali da neutemeljeno pljuju po svemu sto dolazi iz SBiH. E naka sada malo pljuju po UN-u.
Neki dan zabranise protestovanje ispred drzavnih zgrada u SAD i natpis \"Goodbye First Amandment\" Sada imenovase ovoga za neku funkciju u UN, pa neka slobodno stave natpis \"Goodbye UN\"
jedan od najnesposobnijih politicara, guran samo zato sto je jevrej..inace ima i hrvatsko drzavljanstvo..izgleda da je vise energije posvetio gdje da se uhljebi poslje mandata..a sa eknomijom nema veze..
SDP * MIRNO -NA PAROVE RAZBROJ* IZVJEŠTAJ PODNOSI ZLATKO LAGUMĐIJA MINISTAR INOZEMNI POSLOVA BOSNA I HERCEGOVINA