Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Neki su nas ismijavali da smo izmislili priču..." sta god lose napises o genocidnoj tvorevini to je istina. o kakvim god srpskim zvjerstvima da pises to je istina. najprokletija tvorevina u istoriji covjecanstva.
Cuj balije prije ces aboridzanina nauciti latinski nego baliju istorijom.
Znalo se Za tu grobnicu ! Ali se ceka pravi trenutak da se "pronadje" Jer kao I sve u ovoj nasoj napacenoj BiH ima naku pozadinu. Ima jos puno , puno ... Grobnica na svim stranama koje ce se "otkrivati"samo u pravim momentima Za nacionalisticke stranke one ce ih izvlacit kao kartu iz rukava kad I'm se god poljulja .
Treba traziti podhitno od OHR-a Memorijalni Centar 'Tomasica' Prijedor da se izgradi. A oni sto su zivili okolo a sutili nek ih je na sramotu..
prica mi jaran koji je nakon rata radio kao prevodioc kako je isao sa strancima po terenu oko srebrenice. kaze nijedan srbin nije zelio dat bilo kakvu informaciju a znao je dolazit srbima na njive a oni ljudske kosti zabijali umjesto pritki da se oko njih omota paradajz, paprika.... zvijeri
Njima će se suditi, ali ne oni u Hag-u..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://www.***/novost/131034/kako-je-otkrivena-tomasica-srbin-koji-je-otkrio-tajnu-zauzvrat-trazio-kabanicu
Samo ovo sve treba vratit izdrkanom svetosavskoj gamadi,.............bazirat se na istrebljenju što mlađih paščadi iz te sorte............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svakom izdrkanom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji, posebno njihovoj nakaradnoj prljavoj djeci
CUJETE OBE BALIYE KAKO BI ONI "MEMORALNE CEMNTRE" NEKAKOVE GRADILI! EHEHEHE NAS NAROD SE U OVOJ KOLONIJI SMANJIO SKORO PA ZA POLOVICU - ZA 50% - A TURSKE GAMADI BROJ OSTANE ISTI ILI SE CAK I POVECA I NAKON TOGA NA BALIYAMA SE NEKAKVI "GENOCIDI" PROVODE, KAKO NAS OVI JEBENI PLACENICKI SERVISI ZA SIRENJE DEMAGOGIJE, LAZI I PROPAGANDE IZVJESTAVAJU!!!!! STA VI MISLITE DA SMO MI GLUPI MAJKU VAM JEBEM MRTVU, A???????
@Dathedr Đes bolan, jesi to bio na godišnjem???
Kakav to covjek moze da presuti nesto ovako?? Ajde ljudi koji su uprljali ruke i zvjerski ubijali ljude pa sute o svojoj sramoti i necovjecnosti, ali kako jedan normalan covjek koji ako nista nije ubio nikoga, moze da zna za nesto ovako i suti??
KAKO VI BALIYE SUTJETI MOZETE NA PROCERIVANJE 170.000 NASEGA NARODA, NA 14 KONC LOGORA KOJE STE IMALI ZA ANS NAROD U HERCEGBOSNI, A???? NE SAMO DA VI SUTITE, NEGO JOS HOCETE KAO I ZIVJETI SA NAMA NE BI LI NAS MUZLI I SISALI KAKO, A I NARAVNO STOGOD OD TZV. MEDJUNARODNE ZAJEDNICE ISKAMCILI I ISPROSJACILI!!!! RECI BALIYO, KAKO VI MOZETE NE POSTOVATI NASU VOLJU KADA VAM KAZEMO DA SA VAMA PARAZITSKM OLOSI ZIVEJTI NECEMO, A????? KAZI, SMECE TURSKO!!!!!
Nalix taj tvoj drug jel uslikao to? Jel on to samo tebi rekao? Defintivno je uzasno sve oko genocida u srebrenici al mi tesko prihvatiti da neko koristi ljudske kosti za poljoprivredne aktivnosti.
I ja ne vjerujem u to, čitav rat je bio zločin, ali može me shvatiti ko kako hoće, ono oko Srebrenice je prenapuhano a žrtve tu nisu ni u drugom nego nekom petom ili desetom planu.
Ista situacija, ako tako mogu reći, kao kod jablaničkog požara. Jedino pitanje koje mene osobno zanima jest: Tko je i zašto do sada šutio i čekao s tim iskapanjem, i tko će zbog toga biti pozvan na odgovornost.
zna se tko je to prikrivao jedini koji imaju razlog i mogućnost da to rade ------ policija manjeg etninteta
BSANCUGO, RECI REPUBNLIKA SRPSKA!!!! HAJDE RECI, SMECE BOSANSKO, STETOCINO TURSKA!!!! EHEHEHEHE
Veliki dio stanovnistva RS-a (sigurno to nije manjina), danas Dodikovi Srbi, nekada Karadžićevi Srbi i medjunarodna zajednica, svjesno zanemaruju cinjenice o zločinima koji su pocinjeni tokom stvaranja Entiteta. Kao da zločina nije bilo. Dodik ponavlja iz dana u dan da je RS ‘nastala voljom srpskog naroda’. Uz ‘volju’ su upakovani i najtezi zločini, koje Dodik ne pominje. Koja je samo ‘volja’ bila potrebna da se pod opsadom godinama drže toliki gradovi, da se formiraju toliki logori i da se na kraju svega počini i Genocid. I da nastane Republika Smrtska. Nedavno umrli beogradski advokat Srdja Popovic, ne bez razloga, kaze: - ‘Poslednjih 20 godina iz Beograda je slata poruka da se zlocin isplati.’ Kazne (prave, jasne i nedvosmislene) za zlocin nema. Nije ni u planu. Dakle, ako kazne nema, kao da nije bilo ni zlocina. A jeste. RS je nagrada za zlocin. Lovacki izraz bi bio - ulov. S tim da je u slucaju RS-a ‘lovac’ bio krvolocna strana (na najgori nacin). EU je bitan Finci-Sejdić!!!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
i poslije pricaju o suzivotu? tesko u ovim rs-ovskim gradovima, ne daju oni da se zivi sa njima, isto tako je i u mostari a glupi muslimani ili ti ga na popisima bosnjaci se ulizuju, da nam je tog suzivota sa ubicama.....svaka cast za normalne hrvate, srbe, jevreje i ostale nacionalne skupine, ali ove ekstremiste (iz svih skupina) porokat
A ko je rekao da srbi zele sa balijama suzivot, to vi gurate na silu.
dr iZmet popovac, smrdis srbine :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Paune proliova si se jer je očito da nisi pročitao tekst prije komentara, pa se sad nešto vadiš. Bolje ti je da šutiš.
sjeme im se zatrlo genocidno!
Cijeli svijet bruji o ovome samo u medijima RS-a ni jedne vijesti.
Bruji cjeli svjet I o baliskim koljacima I snaperistima u Siriji pa nema na FTV nista.
To je negdje u Siriji i riječ je o pojedincima, ovo je pred tvojim vratima i riječ je o tebi ako nisi primjetio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mnogi se čude tome što je novinar radio sve ove godine, umjesto da se upitaju što su domaće vlasti poduzimale, odnosno, zato ništa nisu poduzimale sve ove godine, možda i zato što su policajci iz prijedora ujedno i bili najveći ratni zločinci u tom kraju