Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo vas uvedite nam vize. Mi smo fakat bagra i samo nam cigani i sandzaklije odose iz Bosne na nas racun, a posteni gradjani opet poslije ne mogu da odu nigdje ni KAHVU serbez popit !
Procitao sam clanak i razumijem covjeka u potpunosti, ali kao Bosanac koji je vec 10-tak puta putovao u zemlje EU (naravno kao turista i u posjetu rodbini a ne kao azilant) mogu se samo nadati da se to nece desiti. Ovim kvazilantima (mislim da je to pravi naziv za njih) iz Podrinja, Kalesije i Semberije treba oduzeti pasose i odrediti zabranu putovanja da nas ne sramote dalje u svijetu. Dakle, citajte pazljivo sta covjek govori: to sto ste siromasni i nemate posao u svojoj zemlji NIJE RAZLOG da trazite azil u drugoj drzavi, niti je to ikad bio.
SVEDJANI SU NACISTI I CIONISTI SA MONARHOM NA CELU
U Sarajevu nema svinjetine, a na zapadu zahtijevate izricito halal radnje. 20 godina u Sarajevu nema dozvole za jednu crkvicu, a na zapadu pravite proteste da bi gradili dzamije. Istjerujete krscane/hriscane, a zatim idete u njihove zemlje! Sve ovo je cista definicija LICEMJERJA, a ti ako to ne vidis ili si bezobrazan ili su u borbi inteligencije beznadno razoruzan!
U Sarajevu nema svinjetine, a na zapadu zahtijevate izricito halal radnje. 20 godina u Sarajevu nema dozvole za jednu crkcu, a na zapadu pravite proteste da bi geadili dzamije. Istjerujete krscane/hriscane, a zatim idete u njihove zemlje! Sve ovo je cista definicija LICEMJERJA, a ti ako to ne vidis ili si bezobrazan ili su u borbi inteligencije beznadno razoruzan!
Vi bosanski muslimani ste teski licemjeri! Protjerali ste oko 200 000 ne-muslimana, krscana i hriscana iz Sarajeva i oko 300 000 krscana/hriscana iz Srednje Bosne gdje ste bili vecina, svo vrijeme glumeci tleranciju, propagirajuci da se zalazete za multi-kulti i da su svi sami otisli. Sada kada ste protjerali skoro POLA MILIONA KRSCANA/HRISCANA iz mjesta gdje ste vi, bosanski muslimani, Bosnjaci, ili kako god se sada zovete, vecina, TRAZITE DA vAS PRIMI KRSCANSKI/HRISCANSKI ZAPAD! U svojoj zemlji niste htijeli zivjeti sa krscanima/hriscanima, protjerali ste ih i opljackali, a sada trazite da zivite u vecinski krscanskim/hriscanskim zemljama, dakle, da vas isti takvi s kojima niste htijeli zivjeti u svojoj zemlji sada prime u njihove zemlje! Samo se ti pravi lud dvolicna gnjido i ponavljaj tu vasu propagandu, samo problem je sto su vas na zapadu procitali i vracaju vas natrag u vasih 24% da zivite od onog sto ste opljackali i ne izlazite odatle.
djeca mu zivjela vako
scheitan vidi mu obrve
neka je sebi uvedu a nak nek ostave na miru seljacine!
http://www.swedenabroad.com/en-GB/Embassies/Belgrade/Current-affairs/Press-Releases/Press-release-No-Swedish-initiative-to-re-enter-visa-to-Serbia-sys/
Kako ONI Nama tako I mi njima samo gore.jeb...ih
Nit sam ih ja doveo niti zivim blizu njih,zapad ne mrzim nevidim razlog sto bih, ali ovo je istina koja je nazalost tacna. Nevidim kakve veze imaju krmad i uvodjenje viza i zasto povezujes Sarajevo,krmad i komsije ne muslimane. Informacije nisu skupe aa ocigledno si propustio ono sto su svi vidjeli " Srbe i Hrvate njih jedan dio je otiso pocetkom rata, jedan dio jeste protjeran aaaa najveci dio je pozvan od strane Srpskih i Hrvatskih politiara da napuste Sarajevo". Da ne zamaram nema potrebe nisam Sarajlija i nemam pravo da pricam za Sarajevo jer sam ne upucen,ovo sto sam napisao smo svi vidjeli. Zapitaj se kakve su komsije bile prema ne srbima?
Ajd Mica ne heri. Pol Bosne ošlo il sanja da ode u Švedsku kod rođaka a ti se izvlačiš na Sandže. Možda su tvoji u SDA pa se ima al mi ostali pošteni Muslimani hoćemo odavde.
A vidis meni se cini da ga je mogao napisati neko ko vas jako dobro poznaje i zna kako mislite. Dobro, mozda je pogrijesio u jednom, ne izdrzavanje 500 godina, nego narednih 5000. Eto, tu je jedino mozda pogrijesio.
Ovaj komentar o majkama srebrenice je mogao napisati samo najveci degenerik i primitivac
Ovo se sigurno odnosi na Srbiju i ove ostale cigane. Svedska je mnogo pomogla bosanskim izbjeglicama, primila je vise izbjeglica nego i jedna druga zemlja u Evropi. I stvarno im je sve dala. Bosna je od 1 Januara ukinula poreze na uvoz robe iz EU. Ako ce nama EU stavljati vize onda mi njima trebamo stavljati poreze. I to trostruko.
ne traži švedska, već tamošnja vlada tj. cionističko-bankarska mafija koja je kidnapovala državu