Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ko oprašta zločin, postaje u njemu saučesnik." François Voltaire
Potomci "hrabrih i strašnih" vikinga : Drago Drangel, Goran Popov,Jovan Radomir su poznati Švedi, koji negiraju genocid u Srebrenici. Ma nisu to domicilni Švedi,nego Srbi koji su '92 pobjegli od rata i sad se peru i "otplaćuju" svoj kukavičluk lažima i petljanijama.
u-zap 27.04.2014. u 10:34 Odgovori 144zivim u Svedskoj tako da su ovo informacije iz prve ruke A vidi mu komentara cuj iz prve ruke:a kad smrdina spomenes odma misle et teroiste smrdina mihajlovica ubice nam ministarku.Swedjani politicari i ostalo stanovnistvo moraju imat pratnju u trgovinu od terorizma smrdskog.Srbi su izmislili terorizam,gavrlo terorista onaj ubica iz skupstine u beogradu sto ubi Radica terorista mihajlovic ubistvo swedske ministrice ubistvo Hakije Turajlica terorizaju pola svijeta sa teroristocko kriminalnom organizacijom zvana pink panter sve srbi u njoj,srbi su prvi u evropi u zatvorima po prosjeku turista i i emigarcije to jest naseljinak srpske populacije,ma mogo bi do jutra pisat o njihovim zlodjelima po evropi i svijetu.dobro ih je piso prijesednik Francuske u par rijeci Zak Shirak:srbi su narod bez vjere stid, toj narod razbojnika barbara fasista i terorista.
Bitno da srbi ne priznaju Genocid jer tako samo potvrdjuju da su pocinili Genocid...kad bi se srbi pokajali i distancirali od genocidasa ubica brzo bi to bosnjo halalijo
pa u srebrenici i nije bio genocid to je srpska pobjeda nad mudzahedinskim pokusajem protjerivanja srba sa vjekovnih ognjista
A ti da bi znala sta vecina Svedjana misli o tebi moras se prijaviti na izbore,u protivnom mozes govoriti samo u svoje ime,a ovo da vecina Svedjana izjednacava holokaust sa zlocinom u Srebrenici je ocigledan primjer tvog osnovnog neznanja.
zivim u Svedskoj tako da su ovo informacije iz prve ruke. O ratu u Bosni ne znaju nista o Srebrenici jos manje a kad im spomenete rijec Bosna odmah misle da ste neki islamisti/ekstremisti. Zato svi oni koji imaju klikera u glavi a koji su porijeklom iz Bosne u Svedskoj nikad nece reci odakle dolaze nego ce uvijek reci da su iz Hrvatske odnosno Srbije pa cak i nekih trecih zemalja. Cinjenica je da se Bosne svako normalan treba da stidi jer kako kaze stara poslovica cega se pametan stidi, budala se ponosi.
u r dumb!
Onaj osjecaj kad Srbin iz Svedske misli da Svedjani imaju pozitivno misljenje o njegovom narodu :-) Ja sam ti care zivjela u Norveskoj dobar dio svog zivota tako da znam kako Svedjani pricaju o Srbima ("juggar") i koliko su im drazi mafijaski tipovi poput Mileta Markovica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obzirom da ja na cijelom prostoru Hrvatske, BiH i Kosova većina željela pobiti ili u najgorem slučaju protjerati manjinu, na svim ovim prostorima je počinjen genocid. Budakova politika i danas aktuelna:"Jednu trećinu Srba pobiti, jednu trećinu protjerati, a jednu trećinu pokrstiti -čitaj "uklopiti".
eh da svedjani,francuzi,japanci i ostali imaju nase medije znali bi oni tacno sta je bilo.:)
Razlika između holokausta i Srebrenice je ta da je BIH država koja je imala svoju vojsku, mogla se braniti, a nažalost postigla je veliki blam i bez pomoći Hrv. i drugih zemalja još bi više ljudi izginulo. S druge strane ovi nisu imali ništa, ni svoje države, ni vojske, ni oružja i sad su napravili sve da se isto ne ponovi, dok BIH i dalje ne radi ništa po tom pitanju, nema ništa!
Mrtve ne može nitko vratiti, ali da Šveđani uopće misle o BIH je pomalo smiješno, pa ni u Hrv. djeca ne uče o Srebrenici, da bi učili u jednog Švedskoj?
Pa i nema razlike, ako pogledate broj ubijenih proporcionalno ukupnom broju bosnjaka i jevreja izadje te isto, pobili su trecinu naseg stanovnistva a trecinu protjerali. Jevreja je ostalo zivo puno vise nego naseg naroda. Servi ce platiti kad tad za svoja zlodjela. NIKAD NE VJERUJ SERVIMA BOSNJO!
...ništa nije za čuđenje...dosta ih negira i holokaust...a, i u hrvatskoj kažu samo 50.000 pobijeno u jasenovcu...
...cccc...de, smiri se...
...oh, alija, živ si?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa normalno celi svet zna ko su genocidasi
ružno je što se žrtvama srebrenice manipulira. pustite mrtve nevine ljude na miru. bošnjačko rukovodstvo bi trebalo da gleda kako da ekonomski unaprijedi bosnu, a ne da žrtve srbrenice koristi za svoje propagandne svrhe i za sklanjanje fokusa naroda od pravih problema. da li je u srebrenici napravljen genocid, jeste. da li se može uspoređivati sa holokaustom? može po načinu djelovanja, ali po broju žrtava to je neusporedivo. sa holokaustom se jedino brojčano može usporediti zločin turaka nad armencima koje su pobili preko milion. zanimljivo je da bošnjačko rukovodstvo taj zločin ne zove genocidom, a zločin u srebrenici da, premda je bošnjačko rukovodstvo indirektno krivo za srebrenicu jer je narod u momentu napada četnika bio neorganiziran. da apsurd bude veći bošnjačko rukovodstvo je u dejtonu prihvatilo da srebrenica bude u sastavu rs-a. definitivno bošnjačko rukovodstvo u zadnjih dvadeset godina se pokazalo kao grobar bosne, ma koliko mi šutjeli o tome.