Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenska uopste nije ministar obrazovanja. Ona je ministar srednjeg obrazovanja, obrazovanja odraslih i treninga. Sve vrijeme se naopako predstavlja u javnosti. Ministar obrazovanja je Svedjanin. Sve je lahko provjeriti. Ali mahalanje je na nivou.
Nek si ti nama pojasnio ko je sta,ona je za tebe Obama jarane a ti ceprkaj i dalje i tjesi se...
@svicarac40 Ja se nebi mijenjao.
Da li u Švedskoj vlati Ministar najavljuje mjesecima da će penzija bitii 5. u mjeseci PA TAKO SOČNO SLAŽU. Bakirov Premijer LAŽE. BIJEDU, NAJBJEDNIJEM SLOJU FEDERALNOG NARODA NI DANAS NISAM DOBILA. ZAŠTO NAS LAŽETE? NISTE SPOSOBNI, POVUCITE SE NE LAŽITE NAS BIJEDNIKE. BAKIRE, od srca želim da u porodici imaš (kao moj prvi komšija penzioner) nepokretnog bolesnika a da ti primanja budu takva da mu nisi kadar kupiti limun. SRAM VAS BILO NAROD VAM SKAPAVA A VI GLUMATATE.
Ovo je ona ždroha koju su dočekivali u Sarajevu kao kraljicu Elizabetu, dizali je u zvijezde (od medija do naroda), a ona nam vazila i prodavala "m.uda pod bubrege" kako bi mi kao trebali raditi da budemo kao Švedska... Ko visoko leti nisko pada!
na gostovanju kod duske jurisic, izjavila je kako je uniso..nije uniso nego usao..
Meni je sve ovo zalosno. Djevojka protjetana iz Foce prije nakon 23 godine dolazi kao ministarka Svedske
Dobra koka i od roda dobra.
Izdade bosnu Aida isto ko i ibrahimovic
Kako reće se zove srednja škola???!
Juce suknjica danas dekotlet... :-)
Izuzetno lijepa I zgodna Ministrica !😗😂
...jadna žena. valja istrpit silna slikavanja sa domaćim glavudžanima. i naslušat se "velikih vizija" a da zadržiš protokolarni osmjeh i ne zaćeraš sve u 3pm.
Ova bas cool. Dosla u SA sluzbeno, hoda po gradu, obilazi skole...Vjerovatno je bila na cevapima...:))
Povod za nastavak stare serije sa novim nazivom "gospođica ministarka"
Ministar obrazovanja u Švedskoj je Gustav Fridolin. On je valjda glavni u resoru. Ova Aida je nekakva ministrica za srednjoškolsko obrazovanje, edukaciju odraslih i sl. http://www.government.se/government-of-sweden/ministry-of-education-and-research/
Tako je jarane. Laze se danima ovdje ko je ona. Zenska je u stvari neki podministar za obrazovanje odraslih, srednje obrazovanje i trening.
To Azra, glavna si.
Skolskih