Univerzitet u Sarajevu
0
Svečano promovisano deset doktora nauka
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo i jedna lijepa vijest u ovoj nasoj zemlji
Ja doktora i karine... jedino za ovu trojicu iz tehnickih nauka skidam kapu
@Prof dr Dobro je sto vise ne radite na Univerzitetu u Sarajevu. Vase rijeci su sramota, sto za struku sto za Vase bliznje. Imamo danas na univerzitetu dovoljno nacional-sovinista, ne znamo ni sta cemo s njima, zato ne zalimo sto su otisli slicni Vama. Neka Vam je daleko kuca od nase.
Mozda neko nezna evo vam primera sta su Pristinski univerziteti/doktorati.Kada neko od siftara/albanaca tesko oboli rodbina i bolesnik tajno se obracaju doktorima SRBIMA jer znaju da od doktora siftara s diplomom Pristine nema vajde/srece.Ovo je ziva istina .... Tako i s ovim doktoratima s Sarajevskih (danas)univerziteta kuku muslimanima kao pacijentima s tim njihovim doktorima(lekarima)ili inima (ekonomija)ili neke druge grane privrede. Hvala Unapred se izvinjavam ako sam nekoga ili s necim uvredio Prof dr Mihajlo G. bivsi akademski radnik Sarajevskog univerziteta
Ovaj gore navedeni je magistrirao na \"vakultetu uPale\" pekuci krmad, a prica se oko Alkalajevog kabineta da sprema i doktorat, ali se ne zna o cemu, mozda i iz ISLAMOLOGIJE, masalh..
De nam ti otuda iz RS reci o tome kako se postaje doktor nauka... Da ti kazem jedan slucaj iz tvog komsiluka...Necu imenovati taj slucaj, ali reci cu ti da je \"bijo\" Radovanov savjetnik, pljackas u ratu, i posle rata, a sad je savjetnik Alkalaja...Propali, poluludi novinar, novinarstvo zavrsio tukuci profesore, \"potlje\" rata prije nekoliko godina postao magistar ekonomskih nauka na Univerzitetu \"uPalama\", a ne zna razlomak sabrati..
Ti i takvi Sarajevski doktorati jedanki su Pristinskim (siftarskim)dokatoratima. Ako neko zna tj.ako je malo stariji i zna sta su Pristinski univerziteti bili u YU onda i zna sta hocu da kazem. Ti doktorati su ravni NULA.Naime poznato je da su najbolji kadrovi Sarajevskih univerziteta odavno napustili a neki su bili i zatvarani ,muceni od Alijine sldatetske ....ostali su samo muslimani koji u YU doba nisu bili neki kadrovi osim nekolicine koji vise nisu zivi ili su pred smrcu(neaktivni).
Doktorat u BiH se dobija po partijskoj liniji..Sve sami polupismeni SDA i Stranka za BIH majmuni..
Na baterije.
Joj doktori nauka hahahah, mentalitet brale, mentalitet im ne da da se maknu dalje od papanluka. A o znanju koje su stekli, necemo. Ono ne sluzi nicemu, nista se ne pitaju, nisu relevantni cim prodju granicu. Ako je prodju tj. dobiju porebnu vizu..