Primjer "dvije škole pod jednim krovom"
0
Svečano otvorena nova zgrada Dobrinjske i Pete gimnazije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktorka Sabiha i direktor Sejad. Ne kontam koje su dvije škole pod krovom, da nije škola SDA i škola SDP? :)
Cirkus u glavnom gradu se nastavlja. Za otvaranje škole svaka čast, a za polaganje vijenca na vječnu vatru u majicama \"vratio se Valter\" imate od mene iskreno i duboko povraćanje. Još jedno bljaaaaaaaaaaaak bljaaaaaaaaak bljaaaaaaaaaak svo po Damiru, Zlaji i Željku bljaaaaaaaaaak SDP bljaaaaaaak HSP-ustaše bljaaaaaaaaaaaaaak, SDA-lopovi bljaaaaaaaaaak
Sve iskrene cestitke za odlican zavrseni projekat i Hiljadu Selama za sve Uvazene Goste i Hiljadu Selama i Veliko Hvala za Drzavu KInu i Ambasadora Kine . Osjecajte se kao kod vase Kuce.
ni dobrinjska ni peta gimnazija, nisu imali svoju zgradu, tako su dobili od općine veliki prostor da se naprave dvije skole, to su dvije skole, sve imaju odvojeno, nista zajednicko, osim krova i mislim sale za fizicko...tako je bilo lakse dobit i zemljiste a i lovu naravno :))) I NAPOKON VIŠE...
Uvijek govorite o politici. JADNO -.-
Vid\'te dobrog sata kod Damira.Jel\' to dijele u SDP-u ili općini? Iduće godine kamen temeljac na Dobrinji za univerzitet.
@Ovako Sta je sa tobom ba? Kakve su to gluposti koje pricas? Treba da ukinu jednu skolu da naprave ustedu? U Sarajevu uopste sve skole su blizu i po tebi bi ih trebalo sve zatvoriti radi ustede i sve ucenike strpati u jednu skolu.
se radi u BiH. Umjesto da stedimo, i da smanjimo troskove, pa ujedinimo te dvije skole, akd su vec pod istim krovom, i uz to obje gimnazije. Jok, mi pravimo dvije skole po istim krovom. Da je ovo uradila neka druga stranka odma bi bilo na 60 minuta, ono kao skandal, kriminal nevidjeni, a ovako je to normalno ;)
-Pa na ovaj dan su (UN) priznali BiH,Drzavu,.
nevidjen cirkus dvije skole pod jednim krovom CIRKUUUSSSS SRAMOTA NE MOGU SE DOGOVORITI DIREKTORI STOOKA
KIna , sj Koreja i Federacija BiH , komunisti na vlasti. vracamo se u 18 vjek ponovo..opet ce 5 da radi za jednog..do sada je bilo 3 za jednog. Zlaja i Komso su vec poceli , kako ono bogati , rHotel Ritz , spavanje 600 eura za jednog..jesu socijalni , ko sto je i Tito bio..dobar pocetak