Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su ovi muslimani jadni .
Ma jeb.eš prijelaz,imal gdje šta dobro da se podudla.?
Pa upravu si albanci se sire, izgleda da ce i Crnu Goru uzeti i spojiti se sa Sandzakom, ma super. Ma sta ce nam granice sa Velikom Albanijom, ma rusiti nego sta!!!!
Nema potrebe praviti prijelaz u Doljanima jer dolina Neretve je i onako Hrvatska . Prijelaz sa Bosnjackim tamnim vilajetom ce se praviti gore prema Jablanici sjevernije od Grabovice .
Pa nema ni drzave ni identiteta ni nista . Ko da ti to nije jasno ?
bas me zanima da li igdje sada postoji veliki natpis dobrodosli u bih, jer sam bas nekidan na tom prelazu (jos uvijek starom sa samo dva kontejnera i dvije rampe na rucno podizanje) usla u bih i, jarane, nidje da se zna da si uso u drzavu bih. valjda ce eu kao financijer bit pametna da obrati paznju na to da mora postojati oznaka prvo ulaska u drzavu, pa onda u entitet. uklanjanjem oznaka brise se i identitet
Malouman si!
A gdje su Doljani i Bos. Brod, dva najprometnija prelaza??? Izgledaju ko pijace..
koje bacanje para . svima je jasno da ce istocna hercegovina biti pripojena crnoj gori sutra kad se bosna i hercegovina raspadne .
Bacamo pare na granicne prelaze a za 10ak godina ili krace cemo svi biti u EU i onda cemo placati da ih rusimo
Ovako se gradi BiH, bravo. BiH4EVER