Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nezavisnim zemljama nema visokog predstavnika. Vlada RBiH prije osamnaest godina organizirala je referendum o neovisnosti, suverenosti i cjelovitosti BiH. Ja sam rodjen 1957 i koliko znam bosna je bola nezavisna,suverena i cjelovita, a dana 1-3-1992 izglasali ste najcrnji oblik zavisnosti od cijelog svijeta. SRECNO VAM 24% PRAZNIKA.
dzomba je unuk nekog cankolizca koji je za saku pirinca i loja preko ...izdao svoje pretke,oduzeo zemlju od svoje brace,i sluzio kao basibozuk,po okolnim zemljama ratujuci za azijate u evropi to pece dzombu,proslo vreme,postali ste smesni ,jadni odkad nema srba i hrvata oko vas
Džomba kad mi isplatiš mojih 150 duluma koje imam u BiH po cijeni milijun eura po dulumu tad ću da ti ih ostavim i odem u Hrvatsku, a ako nećeš da mi ih isplatiš tada ću morati da ih pripojim Hrvatskoj.
Mi u Srebrenici praznujemo samo 9. januar DAN REPUBLIKE SRPSKE!!!!
I mi u Srebrenici praznujemo samo 9. januar DAN REPUBLIKE SRPSKE!!!!
Pošto voliš argumente evo ti ih nekoliko: Otišli Srbi,ne svi,iz Sarajeva prije početka rata na okolna brda na već raspoređene i ukopane topove i granatirali sopstveni grad a u njega su se mislili vratiti za nekoliko dana na tenkovima koje im je dala jna,pošto su momci u patikama pružili neočekivani otpor i pošto Srbi se nisu vratili na tenkovima u Sarajevo sada su im svi krivi osim onih koji su ih nagovorili da napuste svoj grad. PS:Pojedinačni incidenti su nebitni za ovu priču.
Srecan praznik svim gradjanima BiH-e .
Potpisujem i chestitam ti praznik nase predivne drzave BOSNE i HERCEGOVINE i svim njenim gradjanima naravno .
dzomba vidi se kako si ti pametan i kulturan a sam ti nick kaze da si neki coban. cuj ti bih nekoga oterivao sa svoga imanja-i ja sam volio yugu pa ste je raskomadali i napravili uzas i krvoprolice pa sta sada ne zanosim se vise time da yuge moze biti niti je neko pametan moze prizivati,a vi b u bosni pravili malu yugu kao da ste sve ove godine prespavali.Dzomba mene oterivati ne moras ja sam sam otisao za dobrim zivotom,a sta ce mo sa onih 50 hiljada ljudi sto su dali zivote za REPUBLIKU SRPSKU- bas me zanima jel mislis da njima treba da bude presjednik haris sillajdzic ili ejup ganica a ministr za sigurnost poser orric
gledajuci ove komentare smucilo mi se ,,,,,,jos sto godina mi necemo moci da zivimo zajedno,vlasine mars u smrdliju ,sokci u Hrvatsku a nama Bosnjacima kako bude u BIH bez vas, ja mislim da vas to nece puno brinuti....i jos da kazem svima koji se osjecaju Bosancima bez obzira na vjeru ---bujrum neka ostanu a ko se ne osjeca Bosncem i Hercegovcom mars u piz..mat....
Komentari, argumentacija, ophodjenje svih na ovom portalu, ovo je uzas! Ovo ljudski rod nije zapisao niti zapamtio, ovakve gadosti nemoguce je definirati. Redakcijo, za ovaj akcent ophodjenja za ovu vrst komunikacije snosite apsolutnu odgovornost svakolike prirode. Normalan covjek se uzasava ovakvoga rijecnika a vi dame i gospodo organizatori ovoga PORTALA uzivate u uzasu neprimjerenom ljudskom rodu. Normalni se trude devijantne pojave nekako vratiti u normalno stanje vi (organizatori Portala) uzivate u UZASU vi ga uzgajate. Sada javno pozivam sluzbe pracenja da vas ili ukidaju ili da se pozabave ovim \"odpadom\" ljudskoga roda. Ovo je uzas koji netko podstice i uzgaja svoju karijeru na patnji jadnih, ucviljenih, osakacenih, osiromasenih, istjeranih ili humano preseljenih. Ovo je UZAS! UZAS! UZAS!
normalno da ce obiljezavati kad su masovno izasli na referendum te 92 godine. Da Hrvati nisu glasali tada za nezavisnost sad bi govorili \"jugoslovenski\"
Pa valjda ce biti i Sabinin mali,on je legitimni predstavnik hrvatskog naroda u BiH
Pošto voliš argumente,evo ti nekoliko: Otišli Srbi,ne svi,iz sarajeva prije početka rata na okolna brda na već raspoređene i ukopane topove i granatirali sopstveni grad a u njega su se mislili vratiti za nekoliko dana na tenkovima koje im je dala jna,pošto su momci u patikama pružili neočekivani otpor i pošto Srbi se nisu vratili na tenkovima u Sarajevo sada su im svi krivi osim onih koji su ih nagovorili da napuste svoj grad. PS:Pojedinačni incidenti su nebitni za ovu priču.
A hoce li biti nazocan i neko iz VRS?