Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospoda koja sjedite u Gradskom vijeću da bi rad tog vijeća u buduće bio opravdan evo vam jedan prijedlog a to je da od iduće godine nagradu grada Sarajeva počnu dobivati pojedinačno imenom i prezimenom branitelji grada sa puškom u ruci i tako redom dok svi ne dobiju. Jer da ne bijaše njih (narvno prije svega sve zavisi od Boga uzvišenog) vi tu sada nebi bili. Također bi možda trebalo razmisliti i o uvođenju novog dana grada sarajeva i nagrade umjesto šestoaprilske (uz dužno poštovanje prema antifašistima koji su oslobodili sarajevo 1945. godine) jer je fašizam koji se desio sarajevu od strane srpskocrnogorskog agresora uz pomoć domaćih izdajnika uglavnom iz reda bh Srba daleko većih razmjera od onog koji se desio Sarajevu u periodu 41 - 45 (naravno ne umanjujući značaj onoga što su fašisti uradili građanima Sarajeva 41 - 45).
DONT FORGET ! I sretan REDJENDAN GRADA SEHER SARAJEVA ! SVE CE PROCI SAMI JE SEHER SARAJEVO VJECNO KO I BOSNA ! ZAPAMTITE ! Seher Bosna !!!